Libnet.ro
UNICEF

13:01

Cum vor creste cheltuielile cu pensiile in urmatorii ani. Romania, majorari de trei ori mai mari decat media europeana

Adevărul Adevărul,
Cum vor creste cheltuielile cu pensiile in urmatorii ani. Romania, majorari de trei ori mai mari decat media europeana

Guvernul afirma, in Programul de convergenta 2020, ca majorarea cheltuielilor cu pensiile pune presiune pe datoria publica si afecteaza finantele publice. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Pensiile vor creste, dar vor creste cu atat cat ne va permite economia

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata la Romania TV, ca pensiile vor creste, dar vor creste cu atat cat va permite economia, precizand ca sustenabilitatea sistemului de pensii este fundamentala.

Orban, intrebat daca de la 1 septembrie pensiile vor fi majorate cu 40%: Vor creste, dar cu atat cat va permite economia Ce spune despre dublarea alocatiilor

Pensiile vor creste cu atat cat va permite economia, a declarat sambataa seara premierul Ludovic Orban, intrebat daca pensiile vor fi majorate cu 40% de la 1 septembrie, asa cum prevede legea. Despre dublarea alocatiilor pentru copii, el spune ca aceasta decizie populista a PSD nu are un fundament economic: De unde sa gasim o asemenea suma?.

PREMIERUL ORBAN: Procentul cu care vor creste pensiile va depinde de starea economiei

Guvernul va vedea care este motivatia Curtii Constitutionale si va reveni cu o modificare legislativa in ceea ce priveste pensiile speciale Pensiile vor creste, dar procentul cu care vor fi majorate va depinde de starea economiei, a spus, ieri, intr-o emisiune TV, premierul ludovic Orban.

ORBAN: Pensiile vor creste; procentul va depinde de starea economiei

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata seara, ca pensiile vor creste, dar procentul cu care vor fi majorate va depinde de starea economiei.

Nu vor creste impozitele in Romania, dupa criza provocata de COVID-19. Premierul Orban da asigurari

Ludovic Orban da asigurari romanilor ca Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )