Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nu vor creste impozitele in Romania, dupa criza provocata de COVID-19. Premierul Orban da asigurari

Antena3 Antena3,
Nu vor creste impozitele in Romania, dupa criza provocata de COVID-19. Premierul Orban da asigurari

Ludovic Orban da asigurari romanilor ca Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Pensiile si alocatiile vor fi marite atat cat va permite economia. Nu vom creste impozitele. PSD promoveaza aberatii Ce se intampla cu pensiile speciale

Ludovic Orban a declarat, sambata, ca pensiile si alocatiile vor creste, dar doar cat va permite economia. Asta in conditiile in care, de la 1 septembrie, pensiile ar trebui sa fie majorate cu 40%, dupa cum.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste, dar vor creste cu atat cat ne va permite economia

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata la Romania TV, ca pensiile vor creste, dar vor creste cu atat cat va permite economia, precizand ca sustenabilitatea sistemului de pensii este fundamentala.

Orban, intrebat daca de la 1 septembrie pensiile vor fi majorate cu 40%: Vor creste, dar cu atat cat va permite economia Ce spune despre dublarea alocatiilor

Pensiile vor creste cu atat cat va permite economia, a declarat sambataa seara premierul Ludovic Orban, intrebat daca pensiile vor fi majorate cu 40% de la 1 septembrie, asa cum prevede legea. Despre dublarea alocatiilor pentru copii, el spune ca aceasta decizie populista a PSD nu are un fundament economic: De unde sa gasim o asemenea suma?.

ORBAN: Pensiile vor creste; procentul va depinde de starea economiei

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata seara, ca pensiile vor creste, dar procentul cu care vor fi majorate va depinde de starea economiei.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste de la 1 septembrie. Drumul spre Iad e pavat cu bune intentii

Pensiile romanilor vor creste de la 1 septembrie, asa cum scrie in lege, potrivit premierului Ludovic Orban. Acesta sustine insa ca nu stie cat de mare va fi aceasta majorare.

Sperantele industriei zaharului s-au prabusit dupa criza petrolului

Jucatorii din industria zaharului sperau la sfarsitul anului trecut - dupa o criza istorica in 2019 - ca au trecut de ce era mai greu. A urmat insa criza petrolului, provocata de pandemia de Covid-19, si a modificat toate echilibrele mondiale din sectorul zaharului, scrie AFP, citata de Agerpres.

De ce sa nu renunti la planurile tale de vacanta, dupa criza cauzata de coronavirus. Anuntul facut de Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, mai multe sfaturi pentru a putea trece cu bine de criza de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )