Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum vor fi deschise scolile in celelalte tari din Uniunea Europeana

B1 B1,
Cum vor fi deschise scolile in celelalte tari din Uniunea Europeana

Cat de pregatite sunt scolile din Romania sa-si primeasca elevii inapoi dupa criza epidemiei de coronavirus? Ce masuri vor lua celelalte tari membre ale Uniunii Europene pentru deschiderea unitatilor. continuă pe B1

Ultima ora. Medicul Virgil Musta, adevarul despre conditiile in care se vor redeschide scolile. Ce trebuie sa stie toti parintii

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes, din Timisoara, dezvaluie ce trebuie sa faca parintii si copiii inainte de inceperea scolii. Pentru ca a ramas mai putin de o luna pana la reinceperea cursurilor, medicul aflat in prima linie in lupta cu COVID-19 le transmite cetatenilor un mesaj prin care ii indruma cum sa .

Cele mai mici preturi din Uniunea Europeana. Cel mai ieftin aliment care e in Romania

In Romania, in anul 2019, s-a inregistrat cel mai mic pret la carne din Uniunea Europeana. Pretul la carne in tara noastra a fost cu 37,3% sub media UE, arata datele publicate astazi de Eurostat. in ceea ce priveste tara noastra, situatia de anul trecut este identica cu cea inregistrata in anul 2018. Am avut .

Anunt fara precedent facut de Lidl Romania. Nemtii vor spulbera tot pe piata din tara noastra

Nemtii de la Lidl au ambitii mari! Conducerea lantului de magazine vrea sa ajunga pe primul loc in Romania, in ceea ce priveste comertul local! in prezent, lantul de magazine se afla pe locul 3, la o distanta de 2 miliarde de lei de locul 1, ocupat de fratii de la Kaufland. Lidl vrea sa .

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )