Libnet.ro
UNICEF

15:45

Anunt fara precedent facut de Lidl Romania. Nemtii vor spulbera tot pe piata din tara noastra

Playtech Playtech,
Anunt fara precedent facut de Lidl Romania. Nemtii vor spulbera tot pe piata din tara noastra

Nemtii de la Lidl au ambitii mari! Conducerea lantului de magazine vrea sa ajunga pe primul loc in Romania, in ceea ce priveste comertul local! in prezent, lantul de magazine se afla pe locul 3, la o distanta de 2 miliarde de lei de locul 1, ocupat de fratii de la Kaufland. Lidl vrea sa . continuă pe Playtech

Anunt fara precedent de la Politie: toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie. Paguba e enorma

Cand vine vorba de fraude bancare, Romania sta destul de bine fata de alte tari. Dar un moment recent ne arata ce scheme folosesc infractorii. Pe 12 august, politistii si procurorii au.

Lidl Romania tocmai a facut anuntul: romanii primesc asa ceva gratuit. Care sunt conditiile?

Lidl Romania a venit cu o veste exceptionala pentru milioanele de romani care-i trec pragul. Compania a anuntat oficial ce se intampla din 17 august. Pe 12 august te-am informat ca, din 17.

Victor Ponta, despre ministrul Educatiei: Nu e de ras faptul ca e analfabeta. Ce gafa fara precedent a facut Monica Anisie

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a ironizat Guvernul Orban, fiind adus in fata exemplul Monicai Anisie, ministru care a vorbit intr-un interviu despre banci scolare cu pepsiglas. Mai mult, Ponta a declarat ca aceasta e analfabeta.

Ministrul Educatiei, gafa fara precedent. Cine este politicianul care a facut-o analfabeta si a cerut demiterea ei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a fost aspru criticata dupa o gafa fara precedent. Mai exact, prezenta intr-o emisiune la Antena3, ministrul Educatiei a pronuntat gresit cuvantul plexiglas. Victor Ponta nu a ratat prilejul si-a sanctionat-o pe Anisie, cerand demiterea ei si mentionand ca nu e de ras ca e analfabeta.

ALEXANDRU MURARU: Sub conducerea PSD, Radioul Public a ajuns intr-un colaps financiar si administrativ fara precedent

Societatea Romana de Radiodifuziune, cel mai mare trust media din Romania, se afla in colaps financiar si administrativ fara precedent din cauza managementului catastrofal al lui presedintelui Georgica Severin, membru PSD, se arata intr-un raport dat publicitatii de Alexandru Muraru, reprezentantul PNL in Consiliul de Administratie al Radioului, scrie g4media.

Radioul public a ajuns intr-un colaps fara precedent sub conducerea PSD - acuza un membru CA al SRR

Societatea Romana de Radiodifuziune SRR), cel mai mare trust media din Romania, se afla astazi in colaps financiar si administrativ fara precedent din cauza managementului catastrofal al lui presedintelui Georgica Severin, membru PSD, denunta, intr-un raport publicat miercuri, Alexandru Muraru, reprezentantul PNL in Consiliul de Administratie al SRR.

Un medic ATI a spus adevarul despre coronavirus. Reactia fara precedent: E o iluzie

Un medic de la ATI este revoltat de ceea ce se intampla in spitalele din Romania cu pacientii care sufera de alte boli grave, dar si de coronavirus. Laura Zarafin, medic ATI la Spitalul Colentina din Bucuresti, sustine ca impartirea spitalelor in institutii COVID si non-COVID este o prostie. Un medic de la terapie intensiva .

Decizie fara precedent la PRO TV! Ce se intampla cu emisiunea Vocea Romaniei. Irina Rimes, Brenciu si Smiley, pe bara

Timp de 10 ani PRO TV a fost lider de audiente pe segmentul talent-show-rilor, in special cand vine vorba de, deja celebrul, show Vocea Romaniei, dar in aceasta perioada postul a avut de suferit din cauza pandemiei, iar deciziile luate de oficiali schimbaregulile jocului de pana acum. Dupa 10 ani, nu avem Vocea Romaniei Colegii .

Cleopatra Stratan, declaratie de dragoste fara precedent. Ce i-a transmis lui Edward

Cleopatra Stratan radiaza de fericire. L-a intalnit intr-un final pe Ghita, in persoana cantaretului Edward Sanda, cu care are o frumoasa relatie de iubire de mai bine de sase luni de zile, desi se cunosc de mai multi ani. Ea are 17 ani, iar el are 22 si ipartasesc dragostea pentru muzica. Mai mult, cei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )