Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum vor Franta si Germania sa reformeze OMS: Mai multi bani si mai multa putere pentru agentia ONU

Hotnews Hotnews,
 Cum vor Franta si Germania sa reformeze OMS: Mai multi bani si mai multa putere pentru agentia ONU

Germania si Franta vor sa acorde mai multi bani si putere Organizatiei Mondiale a Sanatatii dupa ce pandemia de COVID-19 a subliniat problemele financiare si slabiciunile legale ale agentiei ONU, arata un document intern consultat de Reuters. continuă pe Hotnews

Pensii 2020. Este oficial. Bani mai multi pentru pensionari

Veste buna! Guvernul a facut marele anunt: se dau mai multi bani pentru pensionari. Iata cu cat si de cand vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. De cand se dau mai multi bani pentru pensionari Executivul a anuntat ca legea pensiilor a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Punctul de pensie a crescut cu .

Gafa uriasa facuta de USR-PLUS. Ce au scris mai multi candidati in formularele de inscriere a candidaturilor

Gafa uriasa facuta, luni, de mai multi candidati ai aliantei USR-PLUS la Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Acestia nu au fost atenti si au completat gresit formularele care trebuiau sa fie validate de Biroul Electoral. Acum formularele respective trebuie refacute de urgenta pentru ca termen limita al depunerii candidaturilor este marti, 18 august.

O adolescenta de 17 ani este suspecta de tentativa de omor. Aceasta ar fi intrat intentionat cu masina in mai multi pietoni

O adolescenta, in varsta de 17 ani, a fost arestata, fiind suspecta de tentativa de omor dupa ce ar fi lovit in mod intentionat mai multi pietoni. Masina pe care o conducea ar fi lovit doi tineri, cu putin.

Din ce in ce mai multi candidati pentru un post la Bosch

Studiul Cei mai doriti angajatori este realizat anual la nivel national, fiind un instrument de referinta complex care isi propune sa masoare nivelul de atractivitate al angajatorilor din Romania si sa ofere o intelegere a comportamentului candidatilor si asteptarile acestora in raport cu angajatorii locali. in 2020, studiul a fost realizat pe un esantion de peste 19. 000 de respondenti, absolventi de studii superioare cu profil business, IT and C, inginerie, stiinte sociale, medicina si farmacie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )