Libnet.ro
UNICEF

07:00

Pensii 2020. Este oficial. Bani mai multi pentru pensionari

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Este oficial. Bani mai multi pentru pensionari

Veste buna! Guvernul a facut marele anunt: se dau mai multi bani pentru pensionari. Iata cu cat si de cand vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. De cand se dau mai multi bani pentru pensionari Executivul a anuntat ca legea pensiilor a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Punctul de pensie a crescut cu . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Cele mai mari pensii din Romania. Cati bani au castigat in iulie

Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI, potrivit economica. net. Cinci dintre oameni au luat peste 20. 000 de lei net in luna iulie si aproape 46. 000 dintre beneficiarii pensiilor de serviciu de sub cupola MAI au incasat pensii sub 5. 000 de lei brut lunar, in timp ce aproximativ 25. 000 de oameni au .

Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa faca bani. Mutarea surpriza

Romanii care nu au realizat stagiul minim de cotizare si care nu primesc pensie de stat vor putea sa-si cumpere sase ani de vechime pana pe 1 septembrie 2021, arata un scenariu de lucru al Guvernului Orban. Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa produca bani. Ce mutare surpriza facen Guvernul Orban incearca sa faca .

Cum vor Franta si Germania sa reformeze OMS: Mai multi bani si mai multa putere pentru agentia ONU

Germania si Franta vor sa acorde mai multi bani si putere Organizatiei Mondiale a Sanatatii dupa ce pandemia de COVID-19 a subliniat problemele financiare si slabiciunile legale ale agentiei ONU, arata un document intern consultat de Reuters.

Pensii 2020. Se schimba regulile pentru pensia de limita de varsta. Ce trebuie sa faca toti cei vizati de noua decizie

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale este unul din putinele ministere din Guvernul Orban, sub conducerea Violetei Alexandru, care pare-se ca incearca sa aduca acele schimbari atat de ncesare, mai ales cand vine vorba de pensionarii din Romania. Cat despre birocratie, prin noul demers anuntat de ministru, se doreste o cat mai simpla abordare si simplificare .

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Gafa uriasa facuta de USR-PLUS. Ce au scris mai multi candidati in formularele de inscriere a candidaturilor

Gafa uriasa facuta, luni, de mai multi candidati ai aliantei USR-PLUS la Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Acestia nu au fost atenti si au completat gresit formularele care trebuiau sa fie validate de Biroul Electoral. Acum formularele respective trebuie refacute de urgenta pentru ca termen limita al depunerii candidaturilor este marti, 18 august.

O adolescenta de 17 ani este suspecta de tentativa de omor. Aceasta ar fi intrat intentionat cu masina in mai multi pietoni

O adolescenta, in varsta de 17 ani, a fost arestata, fiind suspecta de tentativa de omor dupa ce ar fi lovit in mod intentionat mai multi pietoni. Masina pe care o conducea ar fi lovit doi tineri, cu putin.

Crestere pensii 2020. Orban: in suma absoluta, cred ca e cea mai mare crestere a punctului de pensie! E maximum posibil

Premierul Ludovic Orban insista ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil si ca o majorare cu 40% a pensiilor nu se poate sustine. Pe de alta parte, acesta spune ca este cea mai mare crestere din istoria majorarii punctului de pensie.

Din ce in ce mai multi candidati pentru un post la Bosch

Studiul Cei mai doriti angajatori este realizat anual la nivel national, fiind un instrument de referinta complex care isi propune sa masoare nivelul de atractivitate al angajatorilor din Romania si sa ofere o intelegere a comportamentului candidatilor si asteptarile acestora in raport cu angajatorii locali. in 2020, studiul a fost realizat pe un esantion de peste 19. 000 de respondenti, absolventi de studii superioare cu profil business, IT and C, inginerie, stiinte sociale, medicina si farmacie.

Alegeri in SUA Joe Biden este, oficial, candidatul democratilor la presedintie -VIDEO

Joe Biden a fost nominalizat oficial marti candidat al Partidului Democrat in alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, in cadrul carora se va confrunta cu Donald Trump, relateaza AFP si dpa, noteaza Agerpres. in cadrul unui vot fara surprize, majoritatea delegatilor democrati l-au ales pe fostul vicepresedinte american pentru a-l infrunta pe miliardarul republican, in a doua zi a conventiei partidului organizata la Milwaukee nord), dar care se desfasoara in intregime online din cauza pandemiei de Covid-19. Va multumesc din toata inima, a reactionat Joe Biden intr-un mesaj video transmis in direct. Este onoarea vietii mele sa accept nominalizarea Partidul Democrat pentru functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, a spus Biden, intr-un mesaj postat pe Twitter, in cea de-a doua zi a Conventiei Nationale Democrate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )