Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cum vor invata elevii din toamna. Anunt de ULTIMA ORA de la ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Antena3 Antena3,
Cum vor invata elevii din toamna. Anunt de ULTIMA ORA de la ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Anunt despre noul an scolar. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca, dupa jumatatea lunii august, autoritatile vor anunta cum se vor deschide scolile. continuă pe Antena3

Notele la Religie ar putea disparea din toamna, iar muzica si desenul sa nu mai fie obligatorii la gimnaziu Limba latina, scoasa de tot - variante de plan-cadru

Calificativele ar putea sa inlocuiasca notele la Religie, Educatie Fizica, Desen si Muzica, iar Consilierea si dezvoltarea personala si Educatia tehnologica ar putea fi eliminate definitiv la gimnaziu, din toamna.

Lidia Buble pleaca din Romania? Anunt neasteptat dupa despartirea de Razvan Simion

Lidia Buble ar putea parasi Romania. La peste 2 luni de la despartirea de Razvan Simion, artista a facut dezvaluiri uimitoare. Astfel, cantareata nu exclude sa fuga de Razvan Simion intr-o alta tara, daca lucrurile se indreapta pe drumul care vrea ea, din punct de vedere al muzicii. Lidia Buble vrea sa paraseasca Romania. Anuntul .

Elevii din ciclul primar si cei din ciclul liceal sa fie prezenti zilnic la scoala, recomanda INSP

Autoritatile sanitare din Romania recomanda ca elevii din anii terminali si cei din ciclul primar sa se prezintela cursurile scolare zilnic. De asemenea, oficialii sugereaza caceilalti.

Structura anului scolar 2020-2021. Cate vacante vor avea elevii si in ce perioade

Structura noului an scolar a fost lansata in dezbatere publica. Potrivit proiectului Ministerului Educatiei, anul scolar 2020-2021 incepe de la 1 septembrie 2020 si se incheie la 31 august 2021. Cursurile vor i.

Elevii din nordul Germaniei revin la scoala, dupa inchiderea scolilor din luna martie. Ce masuri se impun in unitatile de invatamant

Incepand de luni, zeci de mii de elevi din nordul Germaniei revin la scoala, dupa terminarea vacantei de vara. Deoarece acest lucru poate insemna un moment critic pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, o.

De astazi cresc alocatiile pentru copii. OUG-ul este in Monitorul Oficial. Cat vor lua copiii din septembrie

Dublarea alocatiilor pentru copii a aparut in Monitorul Oficial. Aceasta se aplica incepand cu luna august 2020, adica de astazi, ceea ce inseamna ca in septembrie copiii vor lua prima majorare a alocatiei. Desi un comunicat de presa al Ministerului Muncii vorbeste despre o crestere de 20%, de fapt e o majorare de 20 puncte procentuale aplicata la suma rezultata din diferenta dintre cuantumul de dublare 300 sau 600 lei, dupa caz) si cuantumul acordat anterior in luna iulie 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )