Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum vor vota romanii din localitatile carantinate la alegerile parlamentare din 2020

B1 B1,
Cum vor vota romanii din localitatile carantinate la alegerile parlamentare din 2020

Romanii voteaza pentru alegerile parlamentare din 2020 la data de 6 decembrie, iar asa cum s-a intamplat si la locale, procesul este organizat in conditii speciale, din cauza pandemiei de COVID-19. Mai mult. continuă pe B1

Cum pot vota romanii din strainatate la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Romani care au domiciliul sau resedinta in afara Romaniei si membrii birourilor electorale ale sectiilor de votare din strainatate pot vota la alegerile parlamentare, care vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020, la orice sectie de votare din strainatate. Votul va putea fi dat pe baza unui act de identitate si a unui .

IOHANNIS: Alegerile se organizeaza peste tot, inclusiv in localitatile carantinate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca alegerile parlamentare se organizeaza in toata tara, inclusiv in localitatile carantinate.

BARNA: Deputatii si senatorii USR isi vor depune demisia din Parlament

Dan Barna a anuntat pe pagina de Facebook ca deputatii si senatorii USR isi vor depune demisia din Parlament, marti, pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie speciala.

Klaus Iohannis: Alegerile se organizeaza inclusiv in localitatile carantinate. Sectiile de vot vor fi pregatite foarte bine. Fiecare roman care doreste sa voteze, o poata face in siguranta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa ca se va putea vota, la alegerile parlamentare depe 6 decembrie,chiar si in localitatle carantinate in.

Cum vor putea vota romanii aflati in carantina sau izolare DOCUMENT

Biroul Electoral Central a adoptat, vineri, o decizie care stabileste modul in care se va putea vota la alegerile parlamentare cu urna mobila, dar si precizari pentru cei aflati in carantina sau izolare.

Zile libere 2021. Cate libere legale de la stat vor avea romanii anul viitor

Potrivit legislatiei in vigoare in Romania, in 2021 sunt 7 sarbatori legale in timpul saptamanii si 8 in week-end. Liberele erau in general sarbatorite cu mult fast de romanii, mai ales petrecerile de Re.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )