Libnet.ro
UNICEF

10:45

Zile libere 2021. Cate libere legale de la stat vor avea romanii anul viitor

B1 B1,
Zile libere 2021. Cate libere legale de la stat vor avea romanii anul viitor

Potrivit legislatiei in vigoare in Romania, in 2021 sunt 7 sarbatori legale in timpul saptamanii si 8 in week-end. Liberele erau in general sarbatorite cu mult fast de romanii, mai ales petrecerile de Re. continuă pe B1

Legea care prevede zile libere pentru parinti pe perioada cursurilor online, promulgata de Klaus Iohannis

Parintii isi vor putea lua zile libere platite si cand vor fi suspendate cursurile. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care aproba ordonanta de urgenta a.

Ce zile libere in plus primesc romanii. Iohannis a aprobat legea

Romania acestor zile trece pintr-o criza fara precedent. Numarul cazurilor de noi infectari creste, la fel si rata mortalitatii. Multi angajati au fost nevoiti sa ramana acasa, sau sa-si imparta atributiile casnice, cand celalalt este la munca. Recent atat in Camera Deputatilor, cat si in Senat, s-a discutat pe marginea unui proiect de lege cu .

Iohannis a promulgat legea de aprobare a OUG privind acordarea unor zile libere parintilor, daca sunt suspendate cursurile cu prezenta fizica a elevilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care aproba ordonanta de urgenta a Guvernului privind acordarea unor zile libere pentru parinti in vederea supravegherii copiilor, in situatia limitarii sau suspendarii activitatilor didactice care presupun prezenta efectiva a copiilor in unitatile de invatamant si in unitatile de educatie timpurie anteprescolara, ca urmare a raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se acorda zile libere parintilor, in urma inchiderii scolilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind aprobarea ordonantei de urgenta prin care se acorda zile libere pentru parinti in vederea supravegherii copiilor, daca se limiteaza sau suspenda activitatile didactice care presupun prezenta.

Medicul Valeriu Gheorghita: Persoanele de peste 65 de ani si cele cu boli cronice vor avea prioritate la vaccinul anti-coronavirus

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 a declarat ca persoanele de peste 65 de ani si cele cu boli cornice se vor afla printre categoriile ce vor avea prioritate la.

UNTOLD 2021. in ce perioada va avea loc festivalul dupa pandemie

Unul din cele mai importante evenimente de muzica electronica, UNTOLD, de-a lungul anilor a devenit un fenomen. Din 2015 si pana in prezent UNTOLD a strans peste 140 de artisti de renume mondial in industrie. Pe scena festivalului au urcat in acesti 5 ani, DJ-i flati in Top 5 UNTOLD, o traditie dusa la alt .

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )