Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum vrea un fost director al Renault Romania sa creasca de 20 de ori vanzarile marcii in China

Hotnews Hotnews,
 Cum vrea un fost director al Renault Romania sa creasca de 20 de ori vanzarile marcii in China

In China toti marii producatori auto vand bine, cu exceptia Renault care a vandut numai 32. 000 de masini anul trecut, adica a suta parte din cat vinde Volkswagen. Jacques Daniel, cel care a fost director comercial al marcii in Romania timp de trei ani, este insarcinat cu relansarea marcii si are ca obiectiv 700. 000 unitati/an pe termen mediu. Cum va face asta, cat va creste reteaua de dealeri si mai ales ce modele vor ajuta expansiunea puteti citi in articol. continuă pe Hotnews

Cum vrea un fost director al Renault Romania sa cresca de 20 de ori vanzarile marcii in China

In China toti marii producatori auto vand bine, cu exceptia Renault care a vandut numai 32. 000 de masini anul trecut, adica a suta parte din cat vinde Volkswagen. Jacques Daniel, cel care a fost director comercial al marcii in Romania timp de trei ani, este insarcinat cu relansarea marcii si are ca obiectiv 700. 000 unitati/an pe termen mediu. Cum va face asta, cat va creste reteaua de dealeri si mai ales ce modele vor ajuta expansiunea puteti citi in articol.

Renault Romania vrea ca 45% din angajati sa fie femei pana in 2016

Renault Romania are circa 32% din angajati femei, peste 5. 000 din cei 17. 000 de salariati, iar tinta este ca pana in 2016 procentul sa ajunga la 45%.

Mixul femei-barbati in Grupul Renault Romania, model pentru compania mama. Ponderea femeilor va ajunge la 45% pana in 2016

Circa 32% dintre cei 17. 000 angajati ai Grupului Renault Romania sunt femei, un nivel de referinta pentru toata compania mama, pentru partenerul de alianta Nissan si pentru alte companii de origine franceza, iar pana in 2016 se va ajunge la o pondere de 45% a femeilor in efectivele Grup Renault Romania, a declarat directorul general al organizatiei, Nicolas Maure, joi, 30 mai, la Pitesti, unde a avut loc Gala Femeilor de Succes Renault Romania.

Fost director al Casei Judetene de Sanatate Alba Iulia, trimis in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus sesizarea instantei de judecata, in baza dispozitiilor art. 483 Cod procedura penala, cu acordul de recunoastere a vinovatiei inculpatului MUNTEAN GHEORGHE, fost director relatii contractuale la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Alba IuliaC.

Fost director de la CJAS Alba, trimis in judecata de DNA

Fostul director de relatii contractuale al Casei de Asigurari de Sanatate, Gheorghe Muntean, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Alba Iulia pentru ca a decontat servicii pentru firma fiului sau si a sustinut relatii comerciale ale institutiei cu cabinetul medical al sotiei, potrivit DNA.

Fost director de la CAS Alba, trimis in judecata de DNA. Gheorghe Muntean a recunoscut faptele pentru 3 ani de inchisoare cu suspendare

Fostul director de relatii contractuale al Casei de Asigurari de Sanatate, Gheorghe Muntean, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Alba Iulia pentru ca a inlesnit relatii comerciale ale institutiei cu firma fiului sau si cu cabinetul medical al sotiei. Inculpatul este acuzat de conflict de interese, fals intelectual, uz de fals si alte infractiuni pe care le-a recunoscut.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )