Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum vrea sa guverneze Dacian Ciolos: desfiintarea Sectiei Speciale, mai putini parlamentari si abrogarea OUG 114

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum vrea sa guverneze Dacian Ciolos: desfiintarea Sectiei Speciale, mai putini parlamentari si abrogarea OUG 114

Partidul lui Dacian Ciolos, PLUS, a pregatit un program politic, realizat de un grup de lucru intern, care cuprinde masurile care trebuie luate in cazul in care partidul ajunge la guvernare. Conform documentului, PLUS vrea desfiintarea Sectiei. continuă pe Wall-Street Ro

Ce reforme propune PLUS daca PSD pierde puterea: 3 judecatori CCR alesi de inalta Curte, desfiintarea Sectiei Speciale pentru magistrati, alegeri in doua tururi

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, aprezentat duminica un document cu masurile urgente de guvernare pe care le propune in cazul in care ajunge la Putere. Planul vizeaza reforme ample in domenii esentiale: de la sanatate si educatie pana la Justitie si administratie.

Dacian Ciolos, la BEC: Suntem gata sa conducem si sa guvernam Romania cu oameni cinstiti

Alianta USR-PLUS este gata sa conduca si sa guverneze Romania cu oameni cinstiti, a declarat europarlamentarul Dacian Ciolos, vineri, la Biroul Electoral Central, unde presedintele USR, Dan Barna, si-a depus ca.

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )