Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum vrea Guvernul Orban sa corecteze o parte din efectele OUG 114 asupra Pilonului II de pensii: Cei care au renuntat ar putea reveni in sistem

Hotnews Hotnews,
 Cum vrea Guvernul Orban sa corecteze o parte din efectele OUG 114 asupra Pilonului II de pensii: Cei care au renuntat ar putea reveni in sistem

Cei peste 500 de romani care au ales sa nu mai contribuie la Pilonul II, iar viitoarele contributii sa se vireze exclusiv catre sistemul public de pensii Pilonul I), ar putea sa aiba la dispozitie o perioada tranzitorie in care sa aleaga din nou daca vor sa revina la Pilonul II sau nu. Posibilitatea adoptarii unei astfel de masuri a fost anuntata vineri atat de Ionel Danca seful Cancelariei Guvernului PNL), cat si de Claudiu Nasui parlamentar USR) dupa negocierile privind modificarea prevederilor controversatei Ordonante a lacomiei OUG 114). Vezi in articol cele 4 propuneri care reduc partial o parte din efectele OUG asupra sistemului de pensii private. continuă pe Hotnews

Surse: Fara precedent. Guvernul Orban sfideaza Parlamentul. Bugetul pe 2020, adoptat prin angajarea raspunderii

Guvernul Orban vrea sa-si angajeze raspunderea si pentru Legea bugetului de stat pe 2020, ceea ce inseamna ca va ocoli calea dezbaterii si a votului din Parlament, potrivit unor surse politice.

GABRIELA FIREA: Daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii, vom formula plangeri penale

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizeaza, dupa ce premierul Ludovic Orban a refuzat sa aloce bani Primariei Capitalei, ca daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii,va formula plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele prim-ministrului si al ministrului Finantelor, relateaza News. ro.

USR SI UDMR SOMEAZA GUVERNUL ORBAN: Bugetul de stat pe 2020, aprobat in Parlament si nu prin asumarea raspunderii Executivului!

Partenerii din Parlament ai liberalilor nu sunt de acord ca guvernul Orban sa isi asume raspundere pe legea bugetului de stat si pe legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2020.

Presedintele PSD: Daca m-as uita numai la Guvernul Orban, si eu mi-as dori alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca, daca se uita la Guvernul Orban, si-ar dori anticipate, insa nu exista o criza care sa necesite astfel de alegeri.

Lia Olguta Vasilescu acuza Guvernul Orban ca planuieste cresterea varstei de pensionare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a acuzat Guvernul Orban ca intentioneaza sa creasca varsta de pensionare.

Dacian Ciolos, ultimatum pentru Guvernul Orban

Dacian Ciolos a lansat un ultimatum pentru Guvernul Orban, in ceea ce priveste reintegrarea romanilor care vor parasi Marea Britanie dupa Brexit.

Guvernul Orban a aprobat majorarea salariului minim brut la 2.230 de lei lunar

Guvernul Orban a aprobat majorarea salariului minim brut la 2. 230 de lei lunar, incepand cu data de 1 ianuarie 2020, fata de 2. 080 lei cat este in prezent, anunta vineri seara Ministerul Muncii, la capatul.

Adriana Saftoiu, in Parlament: Persoane care faceau parte din securitate nu au nicio farama de rusine sa se abtina macar astazi. Am iesit din sala ca sa nu fluier

Persoane care faceau parte din structurile securitatii in decembrie 1989 si care ii condamnau pe golanii din Timisoara nu au nicio jena in a se afisa la sedinta solemna a Parlamentului dedicata implinirii celor 30 de ani de la Revolutia romana, spune deputatul PNL Adriana Saftoiu. Ea mai comenteaza ca, pentru a nu fluiera, a iesit din sala.

Guvernul Orban a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul de buget. Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru plen este 23 decembrie

Premierul Ludovic Orban, a anuntat luni ca a primit din partea conducerii partidului sustinerea pentru angajarea raspunderii in cazul legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale pe anul 2020, adaugand ca data cea mai buna pentru sedinta de plen a Parlamentului este 23 decembrie.

Guvernul Orban la o luna si cateva zile de la preluarea puterii

Am publicat in urma cu cateva zile un comentariu in care imi exprimam opinia ca presedintele PNL si premierul Ludovic Orban este omul politic al anului 2019. Aceasta in pofida unor rezerve deloc minore pe care le formulam atat strict in privinta conduitei politice a domniei-sale cat si cu referire la ceea ce fac si spun atat guvernul cat si partidul pe care dl. Orban le conduce.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )