Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum vrea Ministerul Sanatatii sa limiteze consumul de antibiotice

Adevărul Adevărul,
Cum vrea Ministerul Sanatatii sa limiteze consumul de antibiotice

Ministerul Sanatatii a aprobat, vineri, o hotarare de guvern care prevede infiintarea Comitetului National pentru Limitarea Rezistentei la Antimicrobiene CNLRA). continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii a modificat ordinul care prevedea ca toate cabinetele medicale sa aiba intrare separata fata de locatarii din imobilele

Ministerul Sanatatii a modificat ordinul care prevedea ca toate cabinetele medicale sa aiba intrare separata de restul locatarilor si sa fie la 15 metri de o alta locuinta pentru a nu produce zgomot, la solicitarea Colegiul Medicilor Dentisti din Romania.

Ministerul Sanatatii incurajeaza parteneriatul intre spitalele romanesti si cele americane

Ministerul Sanatatii incurajeaza stabilirea de parteneriate intre spitalele romanesti si cele americane, tara noastra fiind interesata de viitoare colaborari intre spitalele romanesti si cele americane in telemedicina, schimb de bune practici si de experti.

Ministerul Sanatatii va infiinta un comitet pentru limitarea cresterii rezistentei microbiene la antibiotice

La propunerea Ministerului Sanatatii, in sedinta de Guvern de astazi a fost aprobata o Hotarare de Guvern care prevede infiintarea Comitetului National pentru Limitarea Rezistentei la Antimicrobiene CNLRA).

Ministerul Sanatatii, precizari despre cazul lui Florin Busuioc

Specialistii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova au intervenit corect si la timp in cazul lui Florin Busuioc, transmite ministrul Sanatatii, intr-un comunicat de presa. in acest moment,.

Ministerul Sanatatii, despre cazul Florin Busuioc: Nu sunt blocate posturi, rezidentul doar a asistat la operatie

In cazul Florin Busuioc s-a intervenit la timp, spune ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Aceasta sustine ca deocamdata actorul ramane internat la Craiova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )