Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cum vrea noul Guvern creeze mai multe locuri de munca pentru romani: noi tipuri de contracte, costuri mai mici pentru angajatori si educare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum vrea noul Guvern creeze mai multe locuri de munca pentru romani: noi tipuri de contracte, costuri mai mici pentru angajatori si educare

Guvernul Grindeanu promite o serie de masuri pentru stimularea crearii de noi locuri de munca pe piata din Romania, intre cele mai importante numarandu-se introducerea unor tipuri noi de contracte, scaderea costurilor pentru angajatori si orientarea in. continuă pe Wall-Street Ro

Cum vrea noul Guvern sa creasca natalitatea: prin reducerea varstei de pensionare pentru mame si majorarea stimulentului

Guvernul Grindeanu promite o serie de masuri pentru cresterea natalitatii din Romania, iar intre cele mai importante se remarca cresterea numarului de crese si gradinite, reducerea varstei de pensionare pentru mame, precum si marirea suplimentului de.

Lia Olguta Vasilescu anunta ca noul Guvern isi incepe activitatea cu 7 ordonante de urgenta: Dam ordonante de crestere a pensiilor si salariilor. Va va anunta cineva de la partid

Lia Olguta Vasilescu, noul ministru al Muncii, a ajuns, joi dimineata, la sediul ministerului pentru preluarea mandatului de la Dragos Pislaru, ea declarand ca prioritatea zero este bugetul si ca urmeaza sa dea ordonante de urgenta de crestere a pensiilor si salariilor, potrivit Mediafax. Noul Guvern isi va incepe activitatea cu 7 ordonante de urgenta, mai spune Lia Olguta Vasilescu, adaugand ca Va va anunta cineva de la partid.

Ciolos si Grindeanu se vor intalni, marti, pentru a pregati tranzitia catre noul Guvern

Premierul Dacian Ciolos si Sorin Grindeanu se vor intalni, marti, pentru a pregati o strategie de tranzitie catre noul Guvern. Cu o zi in urma, cei doi politicieni au avut o discutie telefonica.

Liviu Dragnea despre noul guvern: Va fi de cursa foarte lunga daca se va ocupa de treburile tarii

Lungimea mandatului Cabinetului Grindeanu va depinde de performantele sale, iar noul guvern va fi de cursa foarte lunga daca se va ocupa de treburile tarii, a declarat Liviu Dragnea marti seara, la Antena 3, potrivit HotNews.

Liviu Dragnea, despre noul guvern: Va fi de cursa foarte lunga daca se va ocupa de treburile tarii

Durata mandatului Cabinetului Grindeanu va depinde de performantele sale, iar noul guvern va fi de cursa foarte lunga daca se va ocupa de treburile tarii, a declarat Liviu Dragnea marti seara, la Antena 3, potrivit HotNews.

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti: Credem ca noul Guvern al Romaniei va aduce ceva nou

Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Valery I. Kuzmin a declarat marti la Cluj ca Rusia asteapta de la noul Guvern al Romaniei o dezvoltare a relatiilor ruso-romane, informeaza.

Iordache, Jianu si Botanoiu, potentiali ministri ai Oltului in noul guvern. Stanescu, dat si el pe surse ministru al Agriculturii, a disparut din lista

Organizatia PSD Olt ar putea fi reprezentata substantial in noul guvern, viitorii ministri pentru Justitie, Agricultura si IMM-uri avand legaturi stranse cu judetul.

Mai multe LEBEDE au fost SALVATE de scafandri. Pasarile erau AMENINTATE de romii din apropiere si de cainii fara stapan (FOTO)

Mai multe lebede de pe lacul Homoc situat la marginea Padurii Ceala judetul Arad) au fost salvate de scafandri, dupa ce localnicii din jur s-au plans ca sunt amenintate de romi si de cainii fara.

Efectele Codului Rosu in Ialomita: 12 sate fara curent electric, mai multe masini prinse sub nameti

In momentul de fata, din cauza viscolului, 12 localitati rurale din Ialomita sunt fara curent electric. De asemenea, un tren de calatori si mai multe masini au ramas blocate in zapada.

Cod portocaliu de viscol.Mai multe drumuri nationale si Autostrada A2, inchise. Patru judete, izolate

Mai multe drumuri nationale din judetele Buzau, Giurgiu, Vrancea, Braila, precum si Autostrada Soarelui sunt inchise, vineri dimineata, din cauza viscolului.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )