Libnet.ro
UNICEF

17:45

Masini second hand din Germania, mai sigure - noua afacere preluata de OLX

Hotnews Hotnews,
 Masini second hand din Germania, mai sigure - noua afacere preluata de OLX

Grupul OLX, care detine site-ul de vanzari cu acelasi nume ce opereaza si in Romania, a anuntat, luni, ca preia, pentru o suma imensa, un startup online german, care realizeaza o afacere foarte utila pe piata auto: cumpara masini second hand, le verifica si le revinde la licitatie catre dealeri inscrisi in reteaua sa. continuă pe Hotnews

Cum vrea OLX sa-ti vanda masini SH din Germania care sa nu fie teapa

Masini second hand din Germania exista deja pe OLX. Doar ca acum vine partea mai buna: compania vrea sa le faca ceva mai de incredere. Astfel, a facut o achizitie importanta, care se va.

Coalitia de guvernare din Germania s-a pus de acord in ce priveste pensia de baza, care se va acorda incepand cu 2021

Dupa luni intregi de dezbateri si negocieri, coalitia de guvernare din Germania a ajuns ieri la o intelegere privind pensia de baza. Obiectivul acesteia este: oricine a lucrat, trebuie sa aiba mai mult la batranete, decat venitul minim garantat. Ea va fi introdusa la 1 ianuarie 2021 si se aplica persoanelor deja pensionate, ca si viitoarelor pensionari.

Adidas va inchide fabricile super-automatizate din Germania si SUA si va muta o parte dintre roboti in Asia

Producatorul de echipament sportiv Adidas va inchide doua fabrici puternic robotizate din Germania si SUA si o parte dintre tehnologii vor ajunge in Asia. Fabricile au fost deschise in ideea de a produce aproape de locurile cu cerere mare, dar s-au dovedit a fi costisitor de gestionat, scrie Reuters. Valoarea de piata a companiei este de 54 miliarde dolari si actiunile au variat in ultimul an intre 178 si 297 dolari.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte (FOTO)

Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte si muti de uimire, dar si de admiratie.

MAE: O sectie de votare din Germania nu a putut fi deschisa

O sectie de votare din Germania nu a putut fi deschisa in prima zi a scrutinului prezidential in diaspora, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, a fost a fost una din cele mai frumoase prezente la nunta surorii ei mai mari. Galerie FOTO

Gigi Becali este un tata implinit. Fata cea mare, Teodora, s-a casatorit de curand, iar Alexandra si Cristina isi asteapta si ele printul. Fetele lui Becali au crescut si sunt gata sa iasa din strictetea cu care au fost crescute de patronul FCSB. Fiica mijlocie a lui Becali una din cele mai frumoase prezente .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )