Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo intre 16 si 29 martie

Adevărul Adevărul,
Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo intre 16 si 29 martie

Vreme capricioasa in urmatoarele doua saptamani, anunta specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie. Potrivit acestora, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 20 martie. continuă pe Adevărul

Vremea se raceste in acest weekend. Prognoza meteo pana luni, 16 martie 2020

Prognoza meteo pentru 14, 15 si 16 martie 2020.

Ucrainenii inchid granita pentru doua saptamani

In urmatoarele doua saptamani, incepand cu 16 martie, 00. 01, ora Kievului, Ucraina interzice trecerea frontierei de stat, inclusiv in regim de tranzit, pentru cetatenii straini si apatrizii, transmite IPN.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 16 martie. Ce anunta meteorologii

Vremea se schimba radical in urmatoarele zile, conform specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie. Cum va fi vremea in toata tara si care sunt maximele si minimele pentru Bucuresti? Prognoza meteo ANM pentru luni, 16 martie Administratia Nationala de Meteorologie anunta faptul ca vremea se schimba foarte multe in zilele ce urmeaza. Temperaturile vor scadea .

Prognoza meteo 14 martie. Vin ploile in Romania. Unde vor fi cele mai scazute temperaturi

Agentia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila pentru data de 14 martie. Astfel, aflam ca vremea se anunta ploioasa pe tot parcursul zilei. Temperaturile vor scadea destul de mult, mai ales in zonele subcarpatice, iar precipitatiile isi vor face aparitia, chiar si sub forma de ninsoare. Meteorologii au emis prognoza meteo valabila pentru .

Prognoza meteo pentru 16 martie 2020. Meteorologii anunta zile cu vreme frumoasa, dar rece

Prognoza meteo pentru 16 martie 2020. Vremea va fi frumoasa, dar rece dimineata si pe parcursul noptii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare ziua in sudul Banatului.

Pauza de distractie. Coronavirusul inchide pentru doua saptamani celebrele parcuri Disneyland din SUA si Europa

Parcurile tematice Walt Disney World Resort din Florida si Disneyland Paris vor fi inchise, incepand cu 14 martie, timp de doua saptamani, au anuntat reprezentantii companiei.

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat de frig se face, unde se anunta lapovita si ninsori

Vineri, 13 martie, avem parte tot de vreme frumoasa, desi temperaturile vor fi in scadere. De sambata, vremea rea se intoarce in toate regiunile, iar maximele nu vor mai depasi 14 grade in sud-estul tarii. Meteorologii anunta ploi in toata tara, iar la munte, lapovita si ninsori.

Prognoza meteo: Vin temperaturi neobisnuite. Cand se incalzeste si in ce regiuni se mai anunta ploi si bruma

Saptamana incepe cu vreme rece, dar frumoasa. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta temperaturi maxime cuprinse intre 6 si 13 grade, bruma si ceata in zonele joase, dar si ploi slabe. De la mijlocul saptamanii se incalzeste si mai mult, astfel ca miercuri sunt asteptate maxime de 18 grade in sudul tarii.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Rezerva Federala a SUA a redus dobanda cheie pentru a doua oara in decurs de doua saptamani

Rezerva Federala a Statelor Unite Fed) a redus duminica dobanda de politica monetara pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, la un interval de 0%-0,25%, luand o noua masura de urgenta pentru a ajuta economia in timp ce pandemia de coronavirus escaladeaza rapid.

Rezerva Federala a SUA a redus dobanda cheie pentru a doua oara in decurs de doua saptamani, din cauza coronavirusului

Rezerva Federala a Statelor Unite Fed) a redus duminica dobanda de politica monetara pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, la un interval de 0%-0,25%, luand o noua masura de urgenta pentru a ajuta economia in timp ce pandemia de coronavirus escaladeaza rapid, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )