Libnet.ro
UNICEF

16:45

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat de frig se face, unde se anunta lapovita si ninsori

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat de frig se face, unde se anunta lapovita si ninsori

Vineri, 13 martie, avem parte tot de vreme frumoasa, desi temperaturile vor fi in scadere. De sambata, vremea rea se intoarce in toate regiunile, iar maximele nu vor mai depasi 14 grade in sud-estul tarii. Meteorologii anunta ploi in toata tara, iar la munte, lapovita si ninsori. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 11 martie 2020. Vremea se schimba radical

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 11 martie 2020 anunta ca vremea se schimba radical. Se vor inregistra temperaturi peste media perioadei, iar vremea se incalzeste brusc. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 11 martie 2020 Miercuri, vremea se anunta mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, pentru sudul si estul tarii, dar apropiata de .

Prognoza meteo ANM pentru marti, 10 martie. Val de frig in Romania

Specilistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Cum va fi vremea in cursul zilei de marti, 10 martie, in toata tara? Care sunt maximele si minimele din Capitala si care sunt noile avertizari ale meteorologilor ANM? Prognoza meteo ANM pentru marti, 10 martie Temperaturile au fost mai ridicate decat .

Vremea se raceste in acest weekend. Prognoza meteo pana luni, 16 martie 2020

Prognoza meteo pentru 14, 15 si 16 martie 2020.

Prognoza meteo: Dupa caldura neobisnuita, temperaturile incep sa scada. Cand se strica vremea din nou

Meteorologii anunta vreme deosebit de calda in aceasta saptamana si precipitatii excedentare in nordul tarii. Nici celelalte regiuni nu scapa de ploi. Pentru zilele de joi si vineri se anunta maxime cuprinse intre 20 si 23 de grade, cu 12-13 grade mai mult decat ar fi normal. De la sfarsitul saptamanii se va raci, un val de frig loveste Romania.

METEO. Temperaturi deosebit de ridicate, vineri, in toata tara. ANM anunta ca vremea se schimba radical in weekend

Meteorologii anunta temperaturi extrem de ridicate, vineri, in toata tara. Mercurul in termometre urca pana la 25 de grade. Cel mai cald este in sud-estul tarii, iar in Cpitala vor fi astazi 23 de.

Temperaturile ajung la 24 de grade. Prognoza meteo completa pentru urmatoarele trei zile

Vremea va fi calda in continuare, temperaturile ajungand pana la 24 de grade in urmatoarele zile, iar sambata, mercurul din termometre incepe sa scada usor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )