Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum va fi vremea in ziua alegerilor? Anuntul de ultima ora al ANM

Antena3 Antena3,
Cum va fi vremea in ziua alegerilor? Anuntul de ultima ora al ANM

Se anunta un weekend furtunos, nu doar din punct de vedere al alegerilor ci si din punct de vedere al vremii. Meteorologii anunta ca, incepand de sambata dupa-amiaza, temperaturile scad. Mai mult decat atat, sunt anuntate precipitatii insotite de tunete si fulgere, dar si intensificari ale vantului. continuă pe Antena3

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

Cum va fi vremea in ziua alegerilor: Se anunta ploi si vijelii

Meteorologii anunta ca de vineri, de la ora 23. 00 pana duminica la ora 6. 00, aproape toata tara este sub cod portocaliu de ploi, vijelii si grindina. Vremea se va raci, sambata mai ales in jumatatea de vest a tarii, iar duminica si in rest.

Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va sustine azi, la ora 18:00, o conferinta de presa. Acesta va face declaratii si va raspunde intrebarilor jurnalistilor acreditati. Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 23 septembrie a. c. , ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa. Acces pentru 1 reporter sau .

Ludovic Orban, modificari de ultima ora cu privire la programul scolilor in perioada alegerilor. De cand vor incepe cursurile online

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit in cursul zilei de miercuri cele mai noi informatii cu privire la perioada in care elevii scolilor in care se vor organiza alegeri vor susaine cursurile online. Acesta a tinut sa precizeze faptul ca zilele transmise de catre comitetele judetene pentru situatii de urgenta nu sunt valabile. in ce zile .

Motivul pentru care Inspectoratul pentru Imigrari isi prelungeste programul cu publicul in ziua alegerilor

Inspectoratul General pentru Imigrari prelungeste programul de lucru cu publicul, in preziua si ziua alegerilor, venind in sprijinul cetatenilor Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de inregistrare a rezidentei in vederea participarii la vot, pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, informeaza miercuri IGI.

Razvan Lucescu a primit cea mai grea pedeapsa! Decizie de ultima ora in Arabia Saudita

Razvan Lucescu traieste cele mai grele momente din cariera de antrenor. Al Hilal, echipa antrenata de el, a fost exclusa din Liga Campionilor din cauza numarului mare de infectati cu Covid-19. Practic, echipa lui Lucescu jr. nu a avut 13 jucatori valizi, minimum cat era obligatoriu pentru a juca partida cu Al Ahli. Astfel ca .

Ultima ora. Nelu Tataru, despre situatia alarmanta din Romania. Ce se va intampla in luna octombrie

Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia nefericita a numarului de imbolnaviri cu COVID-19 din tara noastra. Acesta a confirmat faptul ca ne aflam intr-o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere al evenimentelor, ceea ce conduce la un bilant COVID-19 alarmant. Ministrul Sanatatii atrage atentia asupra pericolelor ce pot .

Cod portocaliu de ploi in aproape toata tara! Anunt ANM de ultima ora

Meteorologii anunta ca de vineri, de la ora 23. 00 pana duminica la ora 6. 00, aproape toata tara este sub cod portocaliu de ploi, vijelii si grindina. Vremea se va raci, sambata mai ales in jumatatea de vest a tarii, iar duminica si in rest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )