Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum va fi vremea in ziua alegerilor: Se anunta ploi si vijelii

Hotnews Hotnews,
 Cum va fi vremea in ziua alegerilor: Se anunta ploi si vijelii

Meteorologii anunta ca de vineri, de la ora 23. 00 pana duminica la ora 6. 00, aproape toata tara este sub cod portocaliu de ploi, vijelii si grindina. Vremea se va raci, sambata mai ales in jumatatea de vest a tarii, iar duminica si in rest. continuă pe Hotnews

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

Cum va fi vremea in ziua alegerilor? Anuntul de ultima ora al ANM

Se anunta un weekend furtunos, nu doar din punct de vedere al alegerilor ci si din punct de vedere al vremii. Meteorologii anunta ca, incepand de sambata dupa-amiaza, temperaturile scad. Mai mult decat atat, sunt anuntate precipitatii insotite de tunete si fulgere, dar si intensificari ale vantului.

Motivul pentru care Inspectoratul pentru Imigrari isi prelungeste programul cu publicul in ziua alegerilor

Inspectoratul General pentru Imigrari prelungeste programul de lucru cu publicul, in preziua si ziua alegerilor, venind in sprijinul cetatenilor Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de inregistrare a rezidentei in vederea participarii la vot, pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, informeaza miercuri IGI.

Alerta meteo: Vremea se schimba radical. Vin ploi puternice si furtuni violente

Vremea se schimba radical din aceasta seara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis avertizari meteo cod portocaliu si cod galben de vreme rea, valabile pentru mai multe zone din tara. Se anunta ploi si furtuni puternice.

Constantenii pot vota cu actele de identitate expirate: BEC a decis ca sunt valabile in ziua alegerilor

Constantenii pot vota cu actele de identitate expirate in perioada 1 martie 27 septembrie, anunta Primaria Constanta printr-un comunicat distribuit pe retelele de socializare. Directia Locala de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )