Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cumintenia Pamantului, cum puteti sa va luati inapoi banii donati

B1 B1,
Cumintenia Pamantului, cum puteti sa va luati inapoi banii donati

Guvernul a reglementat in sedinta de miercuri procedura de restituire a donatiilor privind achizitia Cuminteniei Pamantului si constituirea Fondului Brancusi pentru achizitia de. continuă pe B1

Cei care au dat bani pentru Cumintenia Pamantului pot solicita restituirea sumelor donate

Guvernul a reglementat in sedinta de miercuri posibilitatea celor care au dat bani pentru opera de arta Cumintenia Pamantului de a solicita in scris Ministerului Culturii restituirea sumelor donate, in termen de 40 de zile de la intrarea in vigoare a legii de aprobare a ordonantei care vizeaza achizitionarea lucrarii lui Constantin Brancusi, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Data de achizitionare a sculpturii Cumintenia Pamantului, amanata la finele anului

Avocatul proprietarilor sculpturii Cumintenia Pamantului a declarat ca data de achizitionare a operei de catre Guvern a fost amanata pentru 20 decembrie, in urma solicitarii venite.

Guvernul a decis amanarea platii pentru Cumintenia Pamantului, intrucat nu are cei 11 milioane de euro conveniti cu proprietarii lucrarii

Guvernul Romaniei a decis sa amane plata celor 11 milioane de euro necesari pentru cumpararea lucrarii lui Brancusi, Cumintenia Pamantului, intrucat nu detine, deocamdata, acesti bani.

Se amana plata pentru Cumintenia Pamantului

Bogdan Grabowski, avocatul proprietarilor sculpturii Cumintenia Pamantului, a declarat pentru News. ro ca data la care statul roman va semna actul de vanzare-cumparare, cu valoare de 11 milioane de euro, cu mostenitorii operei lui Constantin Brancusi a fost amanata, in urma solicitarii venite din partea Guvernului, pentru 20 decembrie.

Executivul vrea sa stabileasca conditiile in care donatorii pentru Cumintenia Pamantului pot cere restituirea donatiilor facute pentru achizitionarea operei de patrimoniu

Guvernul Romaniei a aprobat amendamentele propuse de Ministerul Culturii la proiectul de Lege pentru aprobarea OUGi nr. 10/2016 privind stabilirea masurilor necesare in vederea asigurarii resurselor financiare pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )