Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cumpanasu nu crede ca Alexandra a fost arsa: Sa facem o expertiza internationala

Adevărul Adevărul,
Cumpanasu nu crede ca Alexandra a fost arsa: Sa facem o expertiza internationala

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, pune la indoiala povestea anchetatorilor potrivit careia fata de 15 ani a fost arsa inincineratorul artizanal gasit in curtea lui Gheorghe Dinca. continuă pe Adevărul

Cumpanasu anunta ca parintii Alexandrei au acceptat o expertiza internationala a oaselor gasite in casa lui Dinca: Informarea Ministerului Justitiei catre familia mea nu ma face sa cred deloc ca Alexandra a fost arsa acolo - UPDATE

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, spune ca va solicita o expertiza internationala a ramasitelor umane arse identificate in casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce ministrul Justitiei i-a anuntat pe parintii fetei de 15 ani ca ADN-ul din oasele gasite in casa din Caracal este al fetei.

Alexandru Cumpanasu vrea o expertiza internationala a ramasitelor din curtea lui Gheorghe Dinca: Nu cred ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie

UPDATE: Alexandru Cumpanasu a anuntat ca familia Alexandrei este de acord cu efectuarea unei expertize internationale a ramasitelor gasite in curtea lui Gheorghe Dinca. Minunati romani care ne.

Cum arata butoiul in care ar fi fost arsa Alexandra. Seful DIICOT: Functioneaza ca o soba

Seful DIICOT a vorbit despre butoiul din casa lui Gheorghe Dinca unde au fost gasite ramasite si cateva obiecte ale ultimei sale presupuse victime, Alexandra Macesanu. Cum arata butoiul in care ar fi fost arsa Alexandra Vineri, politistii au gasit in casa criminalului din Caracal haine arse intr-un butoi, oase, bijuterii ale ultimei sale presupuse .

Tragedie Caracal. Alexandru Cumpanasu: Daca Alexandra a fost ucisa, nu a fost ucisa de acest criminal. A fost ucisa de statul asta!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei disparute din Caracal,a vorbit vineri seara la Antena 3 despre drama familiei sale. Daca se va dovedi ca Alexandra a fost omorata, Alexandra nu a fost ucisa de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )