Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu: Cei de la 112 nici macar nu au fost chemati la audieri pana acum

Antena3 Antena3,
Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu: Cei de la 112 nici macar nu au fost chemati la audieri pana acum

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a marturisit ca va face tot ce tine de el pentru ca cei care au gresit in cazul Caracal sa fie pedepsiti. De Alexandru Cumpanasu ma leaga o prietenie. continuă pe Antena3

Anuntul care rastoarna ancheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Se face jocul unor complici nemernici

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, sustine ca in ancheta de la Caracal se face jocul unor complici nemernici. Niste ticalosi nu au ce cauta in sistemul asta si trebuie sa mearga la puscarie.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Luni depun o plangere memoriu fata de toate institutiile implicate in asasinarea nepoatei mele

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele rapite si ucise in tragedia de la Caracal, a anuntat ca isi va respecta promisiunea si va merge luni sa depuna o plangere memoriu fata de toate.

Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale Alexandrei Macesanu la 112

Alexandra, victima incompetentie si a delasarii exacerbate, moarte crunta la 15 ani. Care au fost ultimele cuvinte pe care tanara a apucat sa le spuna celor care trebuiau sa-i fie eroi? Crima de la Caracal: Discutia telefonica dintre politist si Alexandra Alexandra si-a facut curaj si a sunat la 112, ultima ei speranta de a .

Reactia familiei Alexandrei Macesanu, dupa ce a vazut transcriptul discutiei dintre fata si operatorul 112: E sfasietor!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a vorbit despre modul cum au reactionat parintii fetei dupa ce au vazut transcriptul dintre fata lor si operatorul 112. inregistrarile le-am vazut.

Unchiul Alexandrei: Practic, se confirma ca a fost in masina acestui monstru

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata disparuta de la Caracal, a declarat in direct la un post de televiziune ca exista rezultatul probelor ADN care arata ca fata fost in masina lui Gheorghe Dinca.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Cumpanasu: Cei de la 112 nici nu au fost chemati la audieri pana la acest moment

Alexandru Cumpanasu a declarat, miercuri, ca operatorii de la 112 si politistul care ii spunea Alexandrei sa stea acolo ca a trimis un echipaj nici macar nu au fost chemati la audieri.

Unchiul fetei ucise, in lacrimi, la Sinteza zilei: Avem mesaje de pe Facebook in care nu se spune ca Alexandra a fost luata de o retea de trafic de persoane

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din Olt despre care monstrul din Caracal a declarat anchetatorilor ca a violat-o, apoi a ucis-o si i-a dat foc, a declarat, luni seara, ca familia.

Unchiul fetei ucise, in lacrimi, la Sinteza zilei: Avem mesaje de pe Facebook in care ni se spune ca Alexandra a fost luata de o retea de trafic de persoane

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din Olt despre care monstrul din Caracal a declarat anchetatorilor ca a violat-o, apoi a ucis-o si i-a dat foc, a declarat, luni seara, ca familia.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Unchiul Alexandrei prezinta ultimele detalii in cazul DRAMEI din Olt, marti, de la ora 22.00, la DOSAR DE POLITICIAN

Editie speciala a emisiunii Dosar de politician, marti, de la ora 22. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, vine in studioul B1 TV pentru a prezenta ultimele detalii in cazul anchetei crimelor in.

Transcriptul complet al convorbirilor Alexandrei Macesanu cu politistii: Pai ce dracu sa-i fac ca e in Caracal?

A aparut transcriptul complet al convorbirilor Alexandrei Macesanu cu politistii. Unchiul fetei, Alexandru Cumpanasu, le-a dat publicitatii. Transcriere convorbiri: Apel I - 25072019, ora: 11:05:08.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )