Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale Alexandrei Macesanu la 112

Playtech Playtech,
Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale Alexandrei Macesanu la 112

Alexandra, victima incompetentie si a delasarii exacerbate, moarte crunta la 15 ani. Care au fost ultimele cuvinte pe care tanara a apucat sa le spuna celor care trebuiau sa-i fie eroi? Crima de la Caracal: Discutia telefonica dintre politist si Alexandra Alexandra si-a facut curaj si a sunat la 112, ultima ei speranta de a . continuă pe Playtech

Ultimele cuvinte ale Alexandrei Macesanu, tanara macelarita la Caracal: Vine, vine! Apoi, conversatia s-a intrerupt!

Seful demis al Politiei Romane a declarat ca in ultimul apel al Alexandrei la 112, aceasta a spus Vine, vine. Au fost ultimele ei cuvinte, caci conversatia s-a intrerupt apoi. Ioan Buda spune ca.

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani macelarita in Olt: Ma aflu intr-o casa veche, are doi caini-lup...

Dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. AlexandraMacesanu,una dintre fetele disparute, asunat joi seara la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva.

Cazul Caracal - Cronica unei crime anuntate la 112 Ultimele cuvinte ale Alexandrei: Vine! Vine!. Politia a intervenit dupa 19 ore

De Alexandra, o tanara eleva de 15 ani, din Dobrosloveni, nu mai stia nimeni nimic de miercuri, de la ora 10. Fata plecase la Caracal si se urcase intr-o masina de ocazie. Si-a gasit sfarsitul in casa barbatului in a carui masina se urcase, un mecanic auto, care locuia langa o hala dezafectata de la marginea orasului. O tragedie care ar fi putut insa prevenita: fata reusise sa sune joi dimineata, la ora 11. 05, nu o data, ci de trei ori la 112. Cu toate acestea, politistii au intrat in casa presupusului asasin abia dupa 19 ore, la sase dimineata a zilei de vineri. STS: Adolescenta de 15 ani a sunat de 3 ori la 112 in interval de 7 minute Serviciul sustine ca nu identifica locul telefonuluiAsociatia europeana a numarului 112: Autoritatile romane care gestioneaza 112 au fost reticente ani de zile in folosirea unei tehnologii de localizare gratuita.

Alexandru Cumpanasu, solicitare de urgenta dupa ce s-a aflat de cele cinci apeluri ale Alexandrei Macesanu, la 112: O sa fac si o plangere la Parchet

Alexandru Cumpanasu a declarat la Antena 3 ca a facut o solicitare la STSpentru transmiterea convorbirilor, Alexandrei Macesanu cu operatorul 112. Cumpanasu mai sustine ca se fac presiuni asupra lui din.

Mama Alexandrei Macesanu, primele declaratii: Inima imi spune ca traieste - VIDEO

Mama Alexandrei Macesanu a facutprimele declaratii despre cazul care a socat Romania. Inima imi spune ca traieste, ca este in viata. Nu stiu. Pana nu iese testul ADN nu stiu. Nu pot trece.

Fosta angajata STS, dezvaluiri in cazul Alexandrei Macesanu: Acela a fost momentul in care individul a vazut ca de pe telefon s-a apelat 112

Daniela Iuliana Toba, fost sef birou relatii publice si colonel in cadrul STS, a lansat acuze dure in cazul Caracal si afirma ca Alexandra putea fi salvata, daca operatorii 112 nu ar fi sunat-o inapoi de nu.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Alexandrei Macesanu, dupa ce s-a aflat ca a murit in chinuri groaznice. Adolescenta din Caracal a fost transata de un mecanic auto

Alexandra Macesanu este una dintre fetele omorate de mecanicul auto din Caracal. Tanara a sunat joi la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o casa. Potrivit unor surse Antena 3, fata a sunat si.

Bogdan Chirieac, reactie dupa ce a fost facuta publica discutia dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112: Ala e un tablagiu

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut dialogul dintre operatorul 112 si Alexandra Macesanu. Analistul politic s-a aratat revoltat si de discutia.

Surse: Trupul neinsufletit al Alexandrei Macesanu ar fi fost aruncat in Raul Olt

Potrivit unor surse, in timpul audierii de la DIICOT Craiova, criminalul ar fi dezvaluit faptul ca trupul neinsufletit al ultimei victime, Alexandra Macesan, se afla aruncat in Raul Olt. Dupa ce a.

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri despre politistii care au anchetat cazul disparitiei Alexandrei Macesanu

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a acuzat dur modul superficial in care politistii au tratat disparitia Alexandrei Macesanu, fata omorata de Gheorghe Dinca. Care e justificarea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )