Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cunoasterea clientelei, Episodul 3: Care sunt fraudele cel mai des intalnite pe care le previn bancile?

Hotnews Hotnews,
 Cunoasterea clientelei, Episodul 3: Care sunt fraudele cel mai des intalnite pe care le previn bancile?

In episoadele anterioare am discutat despre ce inseamna procesul de cunoastere a clientelei si despre legislatia care il reglementeaza. Toate aceste masuri sunt luate pentru prevenirea fraudelor financiare, a spalarii banilor prin institutiile financiare, dar si pentru combaterea finantarii terorismului. Despre cele mai frecvente metode de fraudare discutam in acest episod. continuă pe Hotnews

Zodii cu tupeu nemarginit. Care sunt cei mai directi nativi din horoscop

Tupeul este dat intr-o oarecare masura de semnul zodiacal. Astfel ca, pentru unele dintre zodii, timiditatea nu e foarte cunoscuta. Din categoria zodiilor indraznete si cu tupeu fac parte: taurul, leul, sagetatorul, capricornul si berbecul. Taurul Chiar daca la prima vedere taurul pare usor ezitant si timid, daca e pus pe jar, isi arata imediat .

Nelu Tataru, despre situatia epidemiologica la nivelul judetelor: Avem sase judete care sunt peste 3 in acest moment (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca, in prezent, sunt sase judete care au indicele de peste 3 la mia de.

Camera deputatilor dezbate proiectul de lege al lui Teodorovici prin care sunt salvate terasele construite ilegal

Un proiect de lege care ar scapa de la demolare terasele construite ilegal pe litoralul Marii Negre intra azi la dezbateri in Comisia pentru buget din Camera Deputatilor pentru raport, ultimul pas inainte de votul final din camera decizionala, potrivit g4media.

Simptomele COVID-19 pot persista luni intregi dupa ce pacientul s-a vindecat Care sunt cele mai frecvente simptome la pacientii romani

Cei mai multi dintre pacientii cu COVID-19 inca au simptome la 2-3 luni de la aparitia infectiei. Unii se confrunta cu oboseala, anxietate si dificultati de respiratie. in Romania, cele mai comune probleme sunt persistenta tusei si oboseala, relateaza Mediafax.

HUNEDOARA: Alte sase localitati incluse pe lista celor in care sunt impuse restrictii

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Hunedoara a decis sambata actualizarea listei cu localitatile din judet unde sunt impuse restrictii precum purtarea obligatorie a mastii in spatii deschise, interzicerea servirii in restaurante si cafenele in interior si inchiderea cinematografelor, salilor spectacol si concerte. Astfel, in Brad, Bos, Uric, Galati, Romosel si Santuhalm vor fi dispuse aceste masuri, pentru ca rata de incidenta a cazurilor de coronavirus este de peste 3 la mia de locuitori, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )