Libnet.ro
UNICEF

17:45

Zodii cu tupeu nemarginit. Care sunt cei mai directi nativi din horoscop

Playtech Playtech,
Zodii cu tupeu nemarginit. Care sunt cei mai directi nativi din horoscop

Tupeul este dat intr-o oarecare masura de semnul zodiacal. Astfel ca, pentru unele dintre zodii, timiditatea nu e foarte cunoscuta. Din categoria zodiilor indraznete si cu tupeu fac parte: taurul, leul, sagetatorul, capricornul si berbecul. Taurul Chiar daca la prima vedere taurul pare usor ezitant si timid, daca e pus pe jar, isi arata imediat . continuă pe Playtech

Simptomele COVID-19 pot persista luni intregi dupa ce pacientul s-a vindecat Care sunt cele mai frecvente simptome la pacientii romani

Cei mai multi dintre pacientii cu COVID-19 inca au simptome la 2-3 luni de la aparitia infectiei. Unii se confrunta cu oboseala, anxietate si dificultati de respiratie. in Romania, cele mai comune probleme sunt persistenta tusei si oboseala, relateaza Mediafax.

Zodiile care insala cel mai mult. Efectiv nu se pot abtine in fata tentatiilor!

Horoscopul iti dezvaluie ce zodie insala cel mai mult, de fapt. Ea nu rezista tentatiilor si se lasa prada oricarei ispite. Asadar, mare atentie, daca ai un partener nascut in aceste patru zodii. Zodiile care insala cel mai mult Acesti nativi nu sunt facuti sa ramana fideli daca o alta persoana apare si le atrage .

Horoscop. Zodiile care s-au nascut pentru a face avere. Cei 5 cei mai bogati nativi

Inainte de a te intrupa, vii cu unele obiective pe care le poti atinge in timpul vietii. Asadar, ajungi pe Pamant cu un bagaj care sa te ajute sa-ti atingi visurile acesta ar putea fi destinul, spun specialistii. Nu ai cum sa faci lucruri care nu sunt prevazute in obiectivele tale, iar acestea sunt .

Cine este Adina Alberts si ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania

Adina Alberts s-a nascut pe data de 5 februarie 1969, in Galati. Ea a crescut in orasul Piatra Neamt. Este mandra cu faptul ca este moldoveanca. Anul acesta a implinit 51 de ani. Este de profesie medic estetician si este casatorita cu politicianul Viorel Catarama. Ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din .

Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta, Octavian Dumitru Unc, a murit, sambata dimineata, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, transmite Mediafax.

A decedat prof. dr. Octavian Unc, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta. Acesta era infectat cu Covid-19

Prof. dr. Octavian Dumitru Unc, unul dintre cei mai cunoscuti medici chirurgi din Constanta si membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, a decedat, in aceasta dimineata, dupa ce s-a infectat.

Curs valutar BNR vineri, 23 ctombrie 2020. Care sunt cotatiile celor mai importante monede

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 23 octombrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs valutar BNR pentru vineri, 23 octombrie 2020 Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursul valutar BNR valabil .

Zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni

Astrologii au detectat zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni. Toti avem o latura intunecata impletita cu alta luminoasa, dau unii nativi au o inclinatie mai mult spre cea negativa. Acestea sunt zodiile cele mai malefice. Nu tin cont de oameni sub nicio forma Astrologii au anuntat care sunt .

Curs valutar BNR joi, 22 octombrie 2020. Care sunt cotatiile celor mai importante monede astazi

Cursul valutar BNR valabil pentru joi, 22 octombrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs valutar BNR pentru joi, 22 octombrie 2020 Banca Nationala a Romaniei a anuntta cursul valutar BNR valabil .

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid. Specialistii au facut anuntul categoric

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid-19. O echipa a Universitatii din Tokyo a demonstrat, in urma unui experiment, cum pot preveni mastile sanitare infectarea cu coronavirus. Astfel, potrivit studiului, protectia este mai mica in cazul produselor din panza, comparativ cu cele chirurgicale. Cat de eficiente sunt mastile de protectie impotriva coronavirusului. Specialist: .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )