Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un cunoscut cantaret din Romania a fost dat disparut. il cauta Politia si Interpolul

Antena3 Antena3,
Un cunoscut cantaret din Romania a fost dat disparut. il cauta Politia si Interpolul

Muzicianul trupei No Stress Fabian Sasu a disparut fara urma. Colegii sai de trupa au facut anuntul pe Facebook. Tanarul ar fi plecat din tara la inceputul lunii si de atunci nu a mai dat niciun. continuă pe Antena3

Fabian Sasu, cantaret si fost concurent la Vocea Romaniei, a fost dat disparut: Este cautat de Politia Romana si de Interpol

Fabian Sasu, fost concurent al show-ului Vocea Romaniei si membru al formatiei No Stress, este cautat de Politie si Interpol dupa ce a plecat intr-o excursie in Amsterdam si nu s-a mai intors.

Veste trista in lumea muzicii populare! Fratele unui cunoscut cantaret si-a pierdut viata intr-un accident teribil (FOTO)

Doliu in lumea muzicii populare! Un accident rutier ingrozitor, care a avut loc in aceasta dimineata, a luat viata fratelui unui cunoscut cantaret. Este vorba despre Cristian 47 de ani), fr.

Vesti proaste de la TAROM. in ce situatie se afla principala companie aeriana din Romania

Compania TAROM se afla in cadere libera. La sfarsitul lunii iunie, principala companie aeriana din Romania inregistrase pierderi de peste 104 milioane de lei, de patru ori mai mari fata de.

SUA aloca 5,6 milioane de dolari pentru infrastructura militara din Romania. Doua baze aeriene vor fi modernizate anul viitor

Statele Unite au aprobat suplimentarea cu 5,6 milioane de dolari a fondurilor destinate modernizarii infrastructurii militare din Romania.

America aloca 5,6 milioane de dolari pentru infrastructura militara din Romania. Doua baze aeriene vor fi modernizate anul viitor

Statele Unite au aprobat suplimentarea cu 5,6 milioane de dolari a fondurilor destinate modernizarii infrastructurii militare din Romania.

Un oras din Romania va interzice magazinele second-hand, casele de amanet si salile de jocuri de noroc

Decizie inedita luata de un oras din Romania. Pentru a atrage cat mai multi vizitatori, dar si pentru a stimula dezvoltarea economic a orasului, primaria din Oradea intentioneaza sa adopte o serie.

Acesta e satul din Romania unde nu exista carciuma. Aici este Occidentul in miniatura

Satul Limba din judetul Alba este cunoscut ca fiind unic in tara, un adevarat exemplu de localitate civilizata. Satul este astfaltat, are pista de biciclete, internet wireless gratuit, iar siturile.

Tir in flacari pe un drum national din Romania. Pericol de explozie. Ce spun martorii

Tir in flacari pe DN7, intre Pitesti si Ramnicul Valcea, in judetul Arges. Traficul in zona a fost blocat timp de o ora si 20 de minute, apoi reluat. Din fericire nu exista.

Interesele grupurilor oculte din Romania. Legaturile lui George Soros cu Grupul Bilderberg

Reteaua magnatului George Soros si legaturile pe care le are acesta cu Grupul Bilderberg au fost dezvaluite duminica, la emisiunea Descoperiti, de la Antena 3. Despre Grupul Bilderberg, un fost spion spune ca.

Business report: Ministrul Transporturilor: In 2016, nu s-a finalizat niciun tronson de autostrada. 90 km ar putea deveni functionali in 2017; Cele mai scumpe cartiere din Romania sunt in Cluj, Bucuresti si Timisoara. Pretul unei locuinte intr-un asemene

Mazda MX-5 RF - Puritatea sta in detalii. Industria auto moderna impune, de cele mai multe ori, nevoia de compromis. Un model nou trebuie sa tina cont de ceea ce spun inginerii despre siguranta la. Cu vechitura de la Iernut, Romgaz a produs mai mult curent decat Petrom care are bijuteria de la Brazi. Productia de energie eletrica a Romgaz a fost de 0,999 TWh, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )