Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un cunoscut LAUTAR din Bucuresti, tatal femeii RETINUTE in mall. Este niste minciuni! Nu l-a batut (VIDEO)

B1 B1,
Un cunoscut LAUTAR din Bucuresti, tatal femeii RETINUTE in mall. Este niste minciuni! Nu l-a batut (VIDEO)

Tudorel Paganini, bine cunoscutul lautar din Bucuresti, este tatal femeii retinute in mall pentru ultraj si pentru casi-ar fi batut copilul . Legat de incidentul de la mall, Paganini a mentionat:. continuă pe B1

Rasturnare de situatie in scandalul din mall. Ce spune tatal femeii retinute, dupa ce aceasta si-ar fi agresat copilul - VIDEO

Scena socanta, filmata intr-un mall din Bucuresti de un martor. in imaginile postate pe o retea de socializare, se vede cum o femeie este tarata de doi politisti pe holurile.

Femeia retinuta de politisti intr-un mall din Bucuresti este fiica unui cunoscut lautar

Femeia retinuta intr-un mall din Bucuresti dupa ce si-ar fi batut copilul, vineri seara, este fiica unui cunoscut lautar din Capitala, Tudorel Paganini, violonist de profesie. Potrivit barbatului,.

Cazul incredibil al femeii retinute in mall. Ce s-a intamplat cu adevarat

Acuzatii grave in cazul incidentului de vineri seara, dintr-un mall din sectorul 2 al Capitalei. Femeia, plasata acum sub control judiciar, a declarat ca a fost jignita, batuta si scuipata de agentii de.

Politia sustine necesitatea proiectului pentru intarirea autoritatii politistului, dupa cazul femeii retinute intr-un complex comercial

Politia Romana sustine necesitatea proiectului de lege pentru intarirea autoritatii politistului, promovat de Ministerul Afacerilor Externe, pornind de la cazul femeii care si-ar fi agresat copilul si care a fost retinuta vineri intr-un complex comercial din Bucuresti, scrie News. ro.

Scena violenta intr-un mall din Bucuresti. O mama care si-ar fi agresat copilul, incatusata de politisti - VIDEO

Scena socanta, filmata intr-un mall din Bucuresti de un martor. in imaginile postate pe o retea de socializare, se vede cum o femeie este tarata de doi politisti pe holurile.

Fara curent electric in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Mii de oameni vor ramane, joi, fara curent electric in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. E-Distributie Muntenia a anuntat ca intrerupe alimentarea cu energie electrica pentru a fa.

Femeia care a agresat doi politisti intr-un mall din Bucuresti, sub control judiciar pe 60 de zile

Femeia care a agresat vineri seara doi politisti intr-un mall din Sectorul 2 al Capitalei si a refuzat sa se legitimeze, dupa ce oamenii legii au intervenit in urma unei sesizari ca aceasta si-ar fi.

Un cunoscut medic din Romania a murit

Medicul psihiatru Ghiorghe Talau, unul dintre cei mai cunoscuti medici psihiatri din Sibiu a murit. in 8 februarie ar fi implinit 70 de ani. Ghiorghe Talau a fost apreciat in breasla sa. A fost me.

Barbatul care si-a injunghiat mortal sotia intr-o gradinita din Bucuresti a fost arestat pentru 30 de zile

Barbatul acuzat ca si-a injunghiat mortal sotia vineri, intr-o gradinita din Sectorului 2 din Capitala, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Bucuresti, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva.

Neagu Djuvara va fi inmormantat duminica. Slujba de inmormantare, la Catedrala greco-catolica din Bucuresti

Istoricul Neagu Djuvara, care a murit joi, la varsta de 101 ani, va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu din Capitala, slujba de inmormantare urmand sa aiba loc la Catedrala greco-catolica Sfantul Vasile cel Mare, informeaza Episcopia Greco-Catolica de Bucuresti, intr-un comunicat difuzat vineri.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )