Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un cunoscut medic din Romania a murit

Antena3 Antena3,
Un cunoscut medic din Romania a murit

Medicul psihiatru Ghiorghe Talau, unul dintre cei mai cunoscuti medici psihiatri din Sibiu a murit. in 8 februarie ar fi implinit 70 de ani. Ghiorghe Talau a fost apreciat in breasla sa. A fost me. continuă pe Antena3

Un dealer Volvo din Romania reinventeaza showroomul auto autohton

Primus Auto, cel mai mare dealer Volvo din Romania, inaugureaza un concept de showroom service revolutionar in urma unei investitii de peste 1. 000 euro. Ideea noului spatiu se bazeaza pe doua concepte inovatoare, Volvo Personal Service VPS) si Volvo Retail Experience VRE).

Un cunoscut LAUTAR din Bucuresti, tatal femeii RETINUTE in mall. Este niste minciuni! Nu l-a batut (VIDEO)

Tudorel Paganini, bine cunoscutul lautar din Bucuresti, este tatal femeii retinute in mall pentru ultraj si pentru casi-ar fi batut copilul . Legat de incidentul de la mall, Paganini a mentionat:.

A fost inaugurat showroom-ul din Romania, unul dintre cele mai mari din lume

Forza Rossa, reprezentantul pe piata locala, a inaugurat in Otopeni unul dintre cele mai mari showroom-uri din lume dedicat exclusiv marcii .

BOMBA ZILEI! NU mai vrea sa fie MINISTRU! CUTREMUR PE SCENA POLITICA din Romania! Tocmai S-a RETRAS din Guvern!

O noua plecare din Guvern! Ministrul Energiei, Toma Petcu, afiliat ALDE, si-a anuntat retragerea. Este al patrulea ministru care anunta, vineri, ca nu vrea sa faca parte din Guvernul Dancila, dupa Mariua Du.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )