Libnet.ro
UNICEF

15:00

TRAGEDIE in Timis: A MURIT dupa ce masina in care se afla a fost LOVITA in plin de un TREN! Avea doar 25 de ani... (FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE in Timis: A MURIT dupa ce masina in care se afla a fost LOVITA in plin de un TREN! Avea doar 25 de ani... (FOTO)

Tragedie in judetul Timis. Un barbat a murit, duminica, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de trenul InterRegio Resita-Timisoara, in dreptul orasului Gataia, anunta news. ro. Potrivit. continuă pe B1

Timis: Barbat mort, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren

Un barbat a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de trenul InterRegio Resita-Timisoara, in dreptul orasului Gataia.

Accident feroviar in Timis. Un tanar de 25 de ani a murit

Un tanar de 25 de ani si-a pierdut viata duminica, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren de calatori. Acesta circula pe ruta Resita Timisoara. in interiorul trenului se aflau.

TRAGEDIE in Alba: Un barbat a MURIT dupa ce un palet cu sute de litri de apa a cazut peste el

Un angajat din Sebes al societatii Albacher, in varsta de 57 de ani, a decedat dupa ce un palet incarcat cu sute de litri de apa a cazut peste el. Potrivit primelor informatii, barbatul se afla in.

TRAGEDIE pe doua roti: Un motociclist a murit dupa ce a lovit un parapet

Un motociclist in varsta de 42 de ani a murit in urma unui accident rutier pe soseaua Deva Brad, in zona localitatii Valisoara, DN76. Potrivit primelor informatii, barbatul a pierdut controlul.

Incident tragic in Calarasi. Trei barbati au murit dupa ce au intrat intr-o fantana

Tragedie intr-o localitate din Calarasi. Trei barbati si-au pierdut viata dupa ce au intrat intr-o fantana dezafectata, adanca de 8 metri, in comuna Cuza Voda pentru a scoate un ciocan. Cei trei au l.

Doi barbati din Arges au murit dupa ce s-au intoxicat intr-un butoi cu borhot

Doi barbati din judetul Arges au murit, duminica seara, dupa ce s-au intoxicat intr-un butoi cu borhot, care se afla in gospodaria unuia dintre ei. Unul dintre ei a cazut in butoiul cu borhot, iar un vecin .

Cine sunt tintele politice ale DNA care au fost achitate

Acestea au fost tintele politice ale DNA in timpul mandatului Laurei Codruta Kovesi. Este vorba despre oameni politici de calibru din Romania, care au fost cercetati, trimisi in judecata, unii chiar arestati, ia.

Darius Valcov: Jaful la care a fost supusa Romania este inimaginabil

Darius Valcov, consilier pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, a afimat vineri ca, in virtutea functiei pe care o ocupa, a avut acces la informatii care arata ca jaful la care a fost supusa Ro.

S-a imbolnavit de cancer cervical la 24 de ani. Care au fost simptomele

Povestea unei femei care a aflat ca are cancer cervical la 24 de ani a devenit virala. Vezi care au fost simptomele care au trimis-o la medic. Heather Keating este din Irlanda si a aflat ca are cancer cervical cu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )