Libnet.ro
UNICEF

16:00

O cunoscuta prezentatoare TV se retrage din televiziune dupa 16 ani. Care sunt motivele pentru care jurnalista Antena 3 renunta la pupitrul stirilor (FOTO)

B1 B1,
O cunoscuta prezentatoare TV se retrage din televiziune dupa 16 ani. Care sunt motivele pentru care jurnalista Antena 3 renunta la pupitrul stirilor (FOTO)

O noua plecare de rasunet de la Antena 3! Dupa 16 ani in care a aparut pe micile ecrane si a adus in casele romanilor cele mai importante informatii din tara, dar si din strainatate, jurnalista renunta la. continuă pe B1

Caru' cu vedete:Tatal lui Meghan Markle: Nu ma astept sa o mai vad sau sa mai discut cu ea;Ce gest emotionant au facut Beyonce si Jay-Z pentru Aretha Franklin;Dana Rogoz, declaratie acida pentru femeia care a batut-o si a scuipat-o pe strada. Ce a patit

O cunoscuta prezentatoare TV se retrage din televiziune dupa 13 ani. Care sunt motivele. O cunoscuta prezentatoare TV de la noi s-a decis sa renunte la pupitrul stirilor dupa 13 ani in care a aparut pe micile ecrane si a adus in casele romanilor cele mai importante stiri din tara, dar si din strainatate. Shakira a vorbit despre problemele de sanatate in urma carora era sa-si piarda vocea: A fost un miracol. Am crezut ca nu voi mai canta vreodata. Cantareata columbianca Shakira 41 de ani) a facut primele declaratii despre problemele de sanatate din 2017, care au fortat-o sa-si anuleze mai multe concerte si sa ia o pauza vocala.

Fernando Alonso se retrage din Formula 1 la finalul sezonului

Fernando Alonso, pilotul echipei McLaren-Renault si dublu campion mondial in 2005 si 2006 cu Renault), a anuntat, marti, ca se retrage din Formula 1 la finalul acestui sezon. Dupa o cariera de 17 ani, spaniolul isi va lua ramas bun de la circuit in 25 noiembrie, la Yas Marina Abu Dhabi).

Cabral, DEZAMAGIT de situatia din tara: Dupa 30 de ani suntem noi contra noastra

Prezentatorul de televiziune Cabral Ibacka a reactionat pe blogul sau personal fata de de ultimele incidente petrecute la mitingul de vineri. Astfel, Cabral si-a exprimat tristetea profunda legata de cum am aj.

O cunoscuta prezentatoare TV a nascut. PRIMA imagine cu bebelusul (FOTO)

Prezentatoarea Stirilor Pro Tv de dimineata, Lavinia Petrea, in varsta de 36 de ani, a nascut vineri cel de-al treilea copil. Vedeta a facut publica o prima imagine si a dezvaluit ce nume va purta.

Prima reactie din PSD, dupa ce Ecaterina Andronescu i-a cerut lui Dragnea sa demisioneze: S-a pus in slujba adversarilor consacrati ai PSD

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a cerut, marti, intr-o scrisoare deschisa adresata membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea sa se retraga din fruntea partidului, altfel PSD va pierde.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )