Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cunoscutul cantaret american Tom Petty a fost gasit in stop cardio-respirator. Starea sa este grava

Antena3 Antena3,
Cunoscutul cantaret american Tom Petty a fost gasit in stop cardio-respirator. Starea sa este grava

Cunoscutul cantaret si producator american Tom Petty a fost transportat la spital in stare grava. Potrivit TMZ, Petty a fost gasit inconstient, in stop cardio-respirator si se afla la un spi. continuă pe Antena3

UPDATE VIDEO Rockerul american Tom Petty a murit. Petty incheiase cu doar o saptamana in urma turneul aniversar de 40 ani al trupei The Heartbreakers

15 Celebrul cantaret Tom Petty a murit, marti dimineata, intr-un spital din Santa Monica, dupa ce fusese transportat la spital in stare grava in urma unui stop cardiac, scrie AFP, citand membri ai familiei. UPDATE 01:00 TMZ, Reuters si CBS revin asupra stirii mortii lui Tom Petty si spun ca celebrul muzician este doar intr-o stare grava, ca se agata de viata, politia neputand oferi nformatii daca acesta este in viata sau a decedat. Reprezentantii artistului nu au facut nicio declaratie pana acum. Celebrul rocker american si producator Tom Petty a facut parte din trupele Tom Petty and the Heartbreakers sau The Traveling Wilburys. Potrivit stirii intiale date de TMZ,CBS si Reuters, Petty ar fi murit intr-un spital din Santa Monica unde fusese transportat in stare grava ca urmare a unui stop cardiac.

VIDEO Rockerul american Tom Petty a murit la varsta de 66 de ani/ Petty incheiase cu doar o saptamana in urma turneul aniversar de 40 ani al trupei the Heartbreakers

Celebrul rocker american si producator Tom Petty, care a facut parte din trupele Tom Petty and the Heartbreakers sau The Traveling Wilburys, a murit luni la varsta de 66 de ani. Potrivit TMZ, Petty a murit intr-un spital din Santa Monica unde fusese transportat in stare grava ca urmare a unui stop cardiac. Medicii nu au mai reusit sa-l resusciteze si a fost ulterior deconectat de la aparte deoarece nu mai prezenta activitate cerebrala.

UPDATE VIDEO Rockerul american Tom Petty este in stare grava/ Petty incheiase cu doar o saptamana in urma turneul aniversar de 40 ani al trupei the Heartbreakers

UPDATE 01:00 TMZ, Reuters si CBS revin asupra stirii mortii lui Tom Petty si spun ca celebrul muzician este doar intr-o stare grava, ca se agata de viata, politia neputand oferi nformatii daca acesta este in viata sau a decedat. Reprezentantii artistului nu au facut nicio declaratie pana acum. Celebrul rocker american si producator Tom Petty a facut parte din trupele Tom Petty and the Heartbreakers sau The Traveling Wilburys. Potrivit stirii intiale date de TMZ,CBS si Reuters, Petty ar fi murit intr-un spital din Santa Monica unde fusese transportat in stare grava ca urmare a unui stop cardiac.

SOC in LUMEA MUZICII. Un CUNOSCUT CANTARET a fost gasit in STOP-CARDIORESPIRATOR in urma cu putin timp

Cunoscutul cantaret si producator american Tom Petty a fost transportat la spital in stare grava. Potrivit TMZ, Petty a fost gasit inconstient, in stop cardio-respirator si se afla la un spi.

VIDEO Tom Petty a murit la varsta de 66 de ani. Artistul a suferit un stop cardiac in resedinta sa din Malibu

Celebrul muzician Tom Petty a incetat din viata in cursul zilei de astazi, fiind gasit fara suflare la resedinta sa din Malibu. Rockerul in varsta de 66 de ani a fost dus in stop cardio-respirator la Spitalul din Santa Monica si resuscitat. in ciuda manevrelor medicilor i s-a pronuntat decesul.

Doliu in lumea muzicii rock: A murit Tom Petty

Tom Petty, un celebru rocker american, care a facut parte din trupele Tom Petty and the Heartbreakers sau The Traveling Wilburys, a murit luni la varsta de 66 de ani.

TRAGEDIE in urma cu putin timp! A fost GASIT SPANZURAT in subsolul blocului in care locuia

Un militar de 40 de ani a fost gasit spanzurat in subsolul blocului 4B de pe bulevardul Spiru Haret, din Buzau. Barbatul era subofiter la unitatea militara de transmisiuni din cadrul Diviziei 2.

Un detinut condamnat pentru omor calificat a fost gasit mort in celula

Un detinut condamnat pentru omor calificat, care executa 25 de ani de puscarie, a fost gasit mort de catre colegul de celula.

Un copil de trei ani, dat disparut aseara, a fost gasit de jandarmii argeseni. Echipele de cautare s-au intanit cu un urs in timpul misiunii

Clipe e cosmar, aseara, la Boteni, in judetul Arges. Un copil a disparut de langa tatal sau, in timp ce se afla cu barbatul in livada gospodariei. Micutul a fost gasit de jandarmi la aproape trei kilmetri e casa.

Un copil de trei ani dat disparut a fost gasit de jandarmi. Echipele de cautare s-au intanit cu un urs in timpul misiunii

Clipe e cosmar aseara, la Boteni, in judetul Arges. Un copil a disparut de langa tatal sau, in timp ce se afla cu barbatul in livada gospodariei. Micutul a fost gasit de jandarmi la aproape trei kilometri e casa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )