Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cupa Davis: Rafael Nadal va face parte din echipa cu care Spania va aborda semifinala cu Franta

Hotnews Hotnews,
 Cupa Davis: Rafael Nadal va face parte din echipa cu care Spania va aborda semifinala cu Franta

Rafael Nadal va face parte din echipa Spaniei pentru meciul cu Franta, din semifinalele Cupei Davis, a anuntat Sergi Bruguera, capitanul ibericilor. Confruntarea va avea loc in perioada 14-16 septembrie, la Lille. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei, despre achizitia de fluiere: Face parte din solicitarile de dotare pentru anul 2018 ale ISU

Achizitia celor 2. 000 de fluiere pentru Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov face parte din solicitarile de dotare pentru anul 2018 ale ISU, transmite sambata Primaria Capitalei, precizand ca face anual astfel de achizitii pentru ISU, in limita fondurilor disponibile.

A nceput o noua sesiune parlamentara - cine face parte din conducerile Camerei Deputatilor si Senatului

Camera Deputatilor si Senatul si-au votat luni, in prima zi a sesiunii parlamentare, componenta fiecarui birou permanent, existand unele schimbari fata de sesiunea precedenta.

Primaria Capitalei, despre achizitia de fluiere pentru ISU Bucuresti: Face parte, impreuna cu alte produse, din solicitarile de dotare pentru anul 2018 ale ISU

Achizitia celor 2. 000 de fluiere pentru Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov face parte din solicitarile de dotare pentru anul 2018 ale ISU, transmite sambata Primaria Capitalei, precizand ca face anual astfel de achizitii pentru ISU, in limita fondurilor disponibile.

Revenire importanta in echipa de Cupa Davis a Romaniei

Capitanul nejucator Gabriel Trifu a anuntat lotul Romaniei pentru meciul de Cupa Davis cu Polonia din turul 3 al Grupei II din Zona Euro-Africana.

VIDEO US Open: Rafael Nadal, calificare cu set pierdut n fata lui Nikoloz Basilashvili (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal a avut parte de o replica pe masura din partea lui Nikoloz Basilashvili, ibericul castigand in patru seturi 6-3, 6-3, 6-76), 6-4) un meci care a durat trei ore si 19 minute. Campionul en-titre este in sferturi la US Open, acolo unde va avea un duel de foc cu Dominic Thiem reeditarea ultimei finale de la Roland Garros).

Cupa Davis: Andy Murray a anuntat ca nu va juca pentru Marea Britanie

Tenismanul Andy Murray a decis sa nu joace in echipa Marii Britanii care va infrunta Uzbekistanul in play-off-ul din Cupa Davis, preferand sa se concentreze pe recuperarea sa in urma operatiei de la sold, relateaza Reuters, conform Agerpres.

VIDEO US Open: Dramatism, spectacol, daruire - Rafael Nadal, n optimi dupa un meci n care a fost chinuit serios de talentatul Karen Khachanov

Timp de patru ore si 23 de minute Rafael Nadal si Karen Khachanov au oferit un tenis spectaculos, pe placul numerosului public prezent pe Arthur Ashe. Rusul a plecat ca din pusca in meci, a castigat primul set si a avut prim-planul si in al doilea. Asa cum il stim, Rafa nu a renuntat in nicio clipa, a tras de el la fiecare punct, iar victoria i-a zambit pana la urma: 5-7, 7-5, 7-67), 7-63). Spaniolul este in optimi la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Cupa Davis: Jucatorii cu care Romnia va ataca ntlnirea cu Polonia

Gabriel Trifu, capitanul nejucator al Romaniei, a anuntat, marti, jucatorii nominalizati pentru intalnirea cu Polonia, din turul 3 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, informeaza Federatia Romana de Tenis.

SURSE: SRI pregateste schimbarea TUTUROR sefilor judeteni, in cadrul unui amplu proces de reorganizare. Serviciul nu confirma: Datele fac parte din categoria informatiilor clasificate

Serviciul Roman de Informatii SRI)pregateste un amplu proces de reorganizare interna in urma caruia toti sefii judeteni ar urma sa fie schimbati din functie incepand cu data de 1 ianuarie 2019,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )