Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cupa Hopman: Serena Williams a fost invinsa de Eugenie Bouchard

B1 B1,
Cupa Hopman: Serena Williams a fost invinsa de Eugenie Bouchard

Serena Williams, locul 1 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-2, 6-1, de sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 6 WTA, intr-un meci care a durat 50 de minute, in cadrul Cupei Hopman, informeaza. continuă pe B1

VIDEO Cupa Hopman: Serena Williams se transforma in Popeye, dupa un espresso baut pe teren!

Liderul mondial Serena Williams si-a uimit din nou fanii, dupa ce, in meciul cu Flavia Pennetta, in cadrul Cupei Hopman, a cerut o pauza de cafea, care s-a dovedit a fi una benfica pentru numarul 1 WTA.

VIDEO Serena Williams uimeste inca o data - A cerut sa bea un espresso in timpul meciului pentru a-si reveni

In timpul partidei cu Flavia Pennetta de la Cupa Hopman, Serena Williams a intrebat arbitra de scaun daca ii permite sa bea un espresso. Raspunsul a fost afirmativ, iar bautura se pare ca a ajutat-o pe numarul unu din ierarhia WTA, aceasta castigand meciul dupa ce a pierdut primul set cu 6-0.

Serena Williams, umilita de Bouchard la Cupa Hopman in mai putin de o ora

Nici chiar cafeaua de dimineata n-a mai ajutat-o pe Serena Williams in meciul de marti sustinut la Cupa Hopman impotriva lui Eugenie Bouchard, reprezentanta Canadei.

Si Eugenie Bouchard a dat de pamant cu Serena Williams: 6-2, 6-1

Canadianca de 20 de ani a spulberat liderul mondial intr-un meci contand pentru Cupa Hopman, disputat la Perth, in Australia.

Serena Williams uimeste din nou. A baut o cafea la marginea terenului in Cupa Hopman

Lidera mondiala Serena Williams si-a inceput anul contra italiencei Flavia Pennetta in meciul de Cupa Hopman dintre Statele Unite si Italia.

Serena Williams, pretentii neobisnuite in timpul meciului cu Flavia Pennetta: L-am intrebat pe arbitru daca am voie sa beau un espresso, nu stiam daca e regulamentar!

Americanca Serena Williams a cerut un lucru neobisnuit in timpul meciului disputat cu italianca Flavia Pennetta, din Cupa Hopman. Condusa cu 5-0 in primul set, Williams l-a intrebat pe arbitrul meciului daca poate.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )