Libnet.ro
UNICEF

12:45

Serena Williams, umilita de Bouchard la Cupa Hopman in mai putin de o ora

Online Sport Online Sport,
Serena Williams, umilita de Bouchard la Cupa Hopman in mai putin de o ora

Nici chiar cafeaua de dimineata n-a mai ajutat-o pe Serena Williams in meciul de marti sustinut la Cupa Hopman impotriva lui Eugenie Bouchard, reprezentanta Canadei. continuă pe Online Sport

Cupa Hopman: Serena Williams a fost invinsa de Eugenie Bouchard

Serena Williams, locul 1 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-2, 6-1, de sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 6 WTA, intr-un meci care a durat 50 de minute, in cadrul Cupei Hopman, informeaza.

Si Eugenie Bouchard a dat de pamant cu Serena Williams: 6-2, 6-1

Canadianca de 20 de ani a spulberat liderul mondial intr-un meci contand pentru Cupa Hopman, disputat la Perth, in Australia.

Serena Williams uimeste din nou. A baut o cafea la marginea terenului in Cupa Hopman

Lidera mondiala Serena Williams si-a inceput anul contra italiencei Flavia Pennetta in meciul de Cupa Hopman dintre Statele Unite si Italia.

VIDEO Cupa Hopman: Serena Williams se transforma in Popeye, dupa un espresso baut pe teren!

Liderul mondial Serena Williams si-a uimit din nou fanii, dupa ce, in meciul cu Flavia Pennetta, in cadrul Cupei Hopman, a cerut o pauza de cafea, care s-a dovedit a fi una benfica pentru numarul 1 WTA.

Serena Williams, pretentii neobisnuite in timpul meciului cu Flavia Pennetta: L-am intrebat pe arbitru daca am voie sa beau un espresso, nu stiam daca e regulamentar!

Americanca Serena Williams a cerut un lucru neobisnuit in timpul meciului disputat cu italianca Flavia Pennetta, din Cupa Hopman. Condusa cu 5-0 in primul set, Williams l-a intrebat pe arbitrul meciului daca poate.

VIDEO Serena Williams uimeste inca o data - A cerut sa bea un espresso in timpul meciului pentru a-si reveni

In timpul partidei cu Flavia Pennetta de la Cupa Hopman, Serena Williams a intrebat arbitra de scaun daca ii permite sa bea un espresso. Raspunsul a fost afirmativ, iar bautura se pare ca a ajutat-o pe numarul unu din ierarhia WTA, aceasta castigand meciul dupa ce a pierdut primul set cu 6-0.

Eurobarometru: Romanii, printre europenii care merg zilnic cel mai putin cu autoturismul

Romanii se afla printre cetatenii statelor UE care folosesc autoturismul cel mai putin pentru transportul zilnic, releva un sondaj Eurobarometru emis recent de Comisia Europeana. Potrivit cercetarii publicate in decembrie 2014, 40% dintre respondentii romani au declarat ca folosesc autoturismele pentru deplasarile de zi cu zi. Intre cetatenii celor 28 de state UE, romanii sunt pe antepenultimul loc in privinta folosirii autoturismului mentru deplasarile zilnice, ultimii in Uniunea Europeana fiind ungurii 33%) si letonii 38%).

Elevii se intorc la scoala pentru mai putin de o luna. Urmeaza o noua vacanta

Dupa vacanta de iarna, elevii se intorc la ore pentru mai putin de o luna. Din data de 31 ianuarie vor avea o noua vacanta, aceasta marcand trecerea de la Semestru I la cel de-al doilea, conform calendarului anului scolar 2014- 2015.

Un viitor preot s-a spanzurat in casa bunicilor. Este al doilea caz de suicid la Botosani in mai putin de 24 de ore

Un tanar de 17 ani, elev al Seminarului Teologic din Dorohoi s-a spanzurat astazi in casa bunicilor. Tanarul nu si-a justificat gestul, rudele spunand ca cel putin in aparenta nu avea motive sa isi i-a zilele.

Romanii merg cel mai putin cu masina personala, prefera transportul public si mersul pe jos

Autoturismele sunt cel mai mentionat mijloc de transport in Europa, reiese dintr-un sondaj al Eurobarometru , insa nu si in Romania unde oamenii folosesc transportul public urban sau merg pe jos.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )