Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cupa Mondiala 2018. Care este mascota editiei din Rusia

Antena3 Antena3,
Cupa Mondiala 2018. Care este mascota editiei din Rusia

Mascota oficiala a Cupei Mondiale de fotbal editia 2018 se numeste Zabivaka cel care marcheaza, in limba rusa), un nume foarte potrivit pentru un lup care radiaza distractie, farmec si incredere, conform. continuă pe Antena3

Cupa Mondiala 2018. Recorduri inedite in Rusia

Didier Deschamps, Lionel Messi, Thomas Muller si Cristiano Ronaldo pot stabili noi recorduri la Cupa Mondiala 2018, care va avea loc in Rusia, intre 14 iunie si 15 iulie. Brazilianul Mario Zagallo si.

CUPA MONDIALA 2018. Federatia spaniola l-a dat afara pe selectionerul Julen Lopetegui cu doua zile inainte de inceperea turneului final

Federatia spaniola de fotbal l-a demis miercuri pe selectionerul Julen Lopetegui, a anuntat presedintele Luis Rubiales, cu prilejul unei conferinte de presa desfasurate la Krasnodar, unde.

Cupa Mondiala 2018. Participarea lui Mohamed Salah, decisa in ultimul moment

Decizia privind participarea lui Mohamed Salah la primul meci al Egiptului la Cupa Mondiala de fotbal din Rusia, vineri, va fi anuntata in ultimul moment, a precizat staff-ul tehnic al Faraonilor. Vom.

Cupa Mondiala 2018. Fernando Hierro, noul antrenor al nationalei Spaniei

Fernando Hierro, fostul fundas si capitan al lui Real Madrid, este noul selectioner al Spaniei, conform deciziei luate miercuri de Federatia spaniola de fotbal la cateva ore dupa demiterea, la Krasnodar, a lui Ju.

Cupa Mondiala 2018. David de Gea asteapta scuze publice de la premierul spaniol

Portarul selectionatei de fotbal a Spaniei, David de Gea, a solicitat luni, prin intermediul presei, scuze publice din partea noului sef al guvernului spaniol, Pedro Sanchez, pentru declaratiile facute de acesta i.

Incredibil: nationala Spaniei si-a dat afara antrenorul cu doua zile inaintea debutului la Cupa Mondiala

Nationala Spaniei, care va juca vineri cu Portugalia la Cupa Mondiala de fotbal, a ramas fara antrenor, dupa ce Julen Lopetegui a fost dat afara.

Prezentarea stadioanelor de la Cupa Mondiala

Vedeti in aceasta pagina prezentarea celor 12 stadioane care vor gazdui cele 64 de meciuri de la Cupa Mondiala din Rusia.

Cupa Mondiala din 2026, gazduita de Mexic/Canada/SUA

Cupa Mondiala din 2026 va fi gazduita de Mexic/Canada/SUA, candidatura care a intrunit cele mai multe voturi la Congresul FIFA, in fata Marocului.

Premiera in fotbal: Cupa Mondiala din 2026 se va tine in trei tari

Cupa Mondiala din 2026 va fi gazduita de Mexic/Canada/SUA, candidatura care a intrunit cele mai multe voturi la Congresul FIFA, in fata Marocului.

Programul meciurilor de la Cupa Mondiala

Programul meciurilor de la Cupa Mondiala, care incepe, joi, in Rusia: Grupa A Rusia - Arabia Saudita, 14 iunie, ora 18. 00, Lujniki Stadium - Moscova Egipt - Uruguay, 15 iunie, ora 15.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )