Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cupa Mondiala, la un pas de un record

România Liberă România Liberă,
Cupa Mondiala, la un pas de un record

Cupa Mondiala este la patru goluri de recordul turneului final detinut de editia din Franta, 1998, cand s-au inscris 171 de goluri. continuă pe România Liberă

Avancronica Brazilia-Germania. Prima semifinala la Cupa Mondiala (LIVE, 23:00)

Cupa Mondiala programeaza marti seara de la ora 23:00 prima semifinala in care se infrunta Brazilia si Germania pe Estadio Mineirao din Belo Horizonte.

Cupa Mondiala din Brazilia, pe locul doi ca medie de spectatori

Cupa Mondiala din Brazilia se claseaza pe locul 2 in ceea ce priveste media de specatori, fiind depasita doar de editia din 1994, desfasurata in Statele Unite. inaintea semifinalelor si a finalelor, media.

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa controalele efectuate asupra tuturor jucatorilor prezenti la turneu, a anuntat, luni, dr. Michel DHooghe, presedintele comitetului medical.

Uzbekul Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala

Uzbekul Ravsan Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala, depasindu-i pe francezul Joel Quiniou, uruguayanul Jorge Larrionda si mexicanul Benito Archundia. Sambata, Irmatov a.

Cupa Mondiala: Schweinsteiger se teme ca Brazilia va fi mai periculoasa fara Neymar

Jucatorul german Bastian Schweinsteiger se teme ca pierderea lui Neymar ii va uni si mai mult pe brazilieni iar Selecao va fi mai periculoasa ca pana acum. Neamtul declara, inaintea semifinalei de Cupa Mondiala dintre Brazilia si Germania, ca prefera ca adversarii sa joace in cea mai buna formula posibila, pentru a fi evitate astfel surprizele.

Omul zilei la Cupa Mondiala. Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria competitiei

In 2006, Ronaldo devenea golgheterul all-time al Cupei Mondiale, depasindu-l pe germanul Gerd Muller, chiar in Germania. Opt ani mai tarziu, un alt german, Miroslav Klose, a batut recordul atacantului brazilian,.

Echipa ideala a sferturilor de finala de la Cupa Mondiala

Sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia nu au mai produs spectacolul din faza grupelor si nici macar dramatismul din optimi, atunci cand s-a inregistrat recordul de meciuri care au avut nevoie de.

Cupa Mondiala: SelePAo! O natiune dezlantuita in fata umilintei de a fi desfiintata la propriul joc

Fotbalul este mai mult decat un sport, un fenomen, iar in semifinala Brazilia Germania, scor 1-7, s-a scris istorie, una patata cu umilinte, violente si neputinta unei nationale de fotbal, botezata candva Selecao. Echipele unor Garrincha, Zico, Pele sau Ronaldo au devenit un vis frumos, in care suporterii Braziliei din intreaga lume se pot refugia din calea unei echipe de cosmar.

Scandalul biletelor gratuite se amplifica. Directorul Match Hospitality a fost ARESTAT. Fiul lui Sepp Blatter este actionar la aceasta firma

Politia braziliana ancheteaza un scandal de proportii legat de vanzarea biletelor primite gratuit la Cupa Mondiala 2014, anunta autoritatile locale, citate de DPA. Ray Whelan foto), directorul companiei Match.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )