Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un cuplu din Germania a fost condamnat dupa ce a fost prins si-a supus fiul la prostitutie fortata pe Darknet

Adevărul Adevărul,
Un cuplu din Germania a fost condamnat dupa ce a fost prins si-a supus fiul la prostitutie fortata pe Darknet

O femeie din Germania si partenerul ei au fost condamnati la sapte ani de inchisoare pentru ca au violat in mod repetat fiul cel mic al femeii, dupa care l-au vandut pe Darknet, potrivit npr. continuă pe Adevărul

Un cuplu din Germania a fost condamnat dupa ce a fost prins ca si-a supus fiul la prostitutie fortata pe Darknet

O femeie din Germania si partenerul ei au fost condamnati la sapte ani de inchisoare pentru ca au violat in mod repetat fiul cel mic al femeii, dupa care l-au vandut pe Darknet, potrivit npr.

Un avocat din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu executare. Pentru a nu ajunge dupa gratii a fugit intr-o tara exotica

Curtea de Apel Alba Iulia a respins joi, 2 august, solicitarea procurorilor de emitere a unui mandat european de arestare pe numele unui avocat din Alba Iulia, condamnat definitiv la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Barbatul a fugit din tara inainte de a primi sentinta definitiva.

ALERTA DE SECURITATE pe un AEROPORT din Germania!

Alerta de securitate pe Aeroportul Bremen, din Germania. Aeroportul din orasul cu acelasi nume a fost inchis temporar din cauza unei brese de securitate. 55 de pasageri cu destinatia Paris si alti 71 cu.

Motivare in cazul lui Boureanu. A fost condamnat cu suspendare pentru ca si-a cerut scuze

Cristian Boureanu a primit o condamnare cu suspendare deoarece a manifestat un comportament normal si si-a cerut scuze dupa ce efectele starii de betie au trecut, se arata in motivarea deciziei luata in luna.

Aeroport din Germania, inchis din cauza unor jucarii sexuale

AeroportulSchonefeld din Berlin a fost inchis partial, marti, dupa ce un set cu mai multe jucarii sexuale, inclusiv un vibrator, a fost confundat cu o bomba. in urma unui control cu raze X, setul de.

SOC: Aeroport din Germania, iNCHIS din cauza unor jucarii sexuale

AeroportulSchonefeld din Berlin a fost inchis partial, marti, dupa ce un set cu mai multe jucarii sexuale, inclusiv un vibrator, a fost confundat cu o bomba. in urma unui control cu raze X, setul de.

Casele, boala penala pentru politicieni. Ce ministru a fost condamnat la inchisoare cu suspendare din cauza unui imobil

De-a lungul anilor, mai multi demnitari ai statului roman s-au confruntat cu probleme penale din cauza caselor. Ultimul vizat este nimeni altul decat presedintele in functie, care a pierdut o casa in instant?.

Viceprimar batut de un consatean pentru ca nu a dotat caminul cultural cu butelie de gaz. Agresorul a fost condamnat la 4 luni de inchisoare

Un scandal ce a avut loc in urma cu un an si jumatate in zona caminului cultural din comuna intregalde, judetul Alba, s-a finalizat cu un dosar penal si condamnarea agresorului la inchisoare.

O femeie a fost arestata dupa ce si-a impuscat cei doi copii, omorand unul dintre ei

O mama din Virginia a fost arestata pentru ca si-ar fi impuscat cele doua fiice, omorand-o pe cea mai mica dintre ele, potrivit politiei. Veronica Youngblood, in varsta de 33 de ani, a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )