Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un cuplu a murit la cateva ore distanta din cauza Covid-19 la doua zile dupa ce si-a pierdut fiul din cauza coronavirusului

B1 B1,
Un cuplu a murit la cateva ore distanta din cauza Covid-19 la doua zile dupa ce si-a pierdut fiul din cauza coronavirusului

Un cuplu casatorit de 62 de ani din statul american New Jersey si-a pierdut viata la cateva ore distanta din cauza infectiei cu noul virusCOVID-19 si doar la doua zile dupa ce si-a pierdut fiul din cauza. continuă pe B1

SUA: Un cuplu a murit la cateva ore distanta din cauza COVID-19 la doua zile dupa ce si-a pierdut fiul din cauza coronavirusului

Un cuplu casatorit de 62 de ani din statul american New Jersey si-a pierdut viata la cateva ore distanta din cauza COVID-19 si doar la doua zile dupa ce si-a pierdut fiul din cauza coronavirusului, a anuntat guvernatorul Phil Murphy in cadrul unei conferinte de presa, relateaza CNN.

Alerta meteo ANM. Vine urgia in Romania peste cateva ore: ploi torentiale si descarcari electrice!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis noi atentionari pentru romani. Tara este cuprinsa de ploi torentiale si descarcari electrice. Alerta meteo ANM: ploi torentiale si descarcari electrice Specialistii au emis o atentionare cu cod rosu. Vestul tarii este in special lovit de fenomene meteo extreme. Mai multe localitati din judetul Arad vor .

Turist in Romania. Cum poti vizita resedinta Bratienilor si necropola regilor Romaniei in numai cateva ore

Judet cu numeroase obiective turistice, Argesul este si locul unde intr-o singura zi si in doar cateva ore pot fi vizitate atat Vila Florica de la Stefanesti-resedinta Bratienilor cea mai importanta familie de oameni politici din istoria Romaniei), cat si necropola regilor Romaniei de la Curtea de Arges.

Caz socant in Alba Iulia. Gravida, lasata in chinuri din cauza lipsei testului COVID-19. Bebelusul a murit imediat dupa nastere

Frica cadrelor medicale de COVID-19 poate ucide. Acesta este si cazul unei gravide internate la Spitalul Judetean de Urgenta Alba. Dupa mai multe complicatii suferite, femeia a fost internata de urgenta la Spitalul Judetean din Oradea, acolo unde fatul i-a murit la doua zile dupa nastere. Familia este devastata si face acuzatii grave la adresa .

Ucraina si Israel, apel la evreii hasidici sa anuleze pelerinajul din cauza coronavirusului

Guvernele ucrainene si israeliene au emis marti o declaratie comuna prin care le-au cerut evreilor israelieni hasidici sa anuleze pelerinajul anual in orasul ucrainean Uman din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Reuters. Evreii ultrareligiosi din filmul Unorthodox, de pe Netflix, sunt originari din Satu Mare. Care este povestea acestei comunitati care traieste dupa reguli vechi de sute de ani .

Timisoara mai asteapta trei ani sa devina Capitala Europeana a Culturii. CE propune o amanare de doi ani din cauza pandemiei de COVID-19

Comisia Europeana propune ca, din cauza efectelor pandemiei de coronavirus, orasele Rijeka Croatia) si Galway Irlanda) sa aiba posibilitatea de a-si prelungi titlul de Capitala Europeana a Culturii 2020 pana la 30 aprilie 2021. De asemenea, CE propune amanarea din 2021 in 2022 a anului in care Novi Sad Serbia) va deveni Capitala Europeana a Culturii si din 2021 in 2023 a anului in care Timisoara Romania) si Elefsina Grecia) vor detine titlul.

Marinela Nitu este de nerecunoscut. Cum arata fosta iubita a lui Miron Cozma, din cauza operatiilor

La aproape sase ani de la divortul de Miron Cosma, celebrea Marlinela NItu arata total schimbata, asta si datorita deselor operatii estetice pe care aceasta si le-a facut. Din operatiile esteteice bruneta a facut o adevarata pasiune. Marinela Nitu este de nerecunoscut Facelift-urile, marirea sanilor si alte astfel de operatii estetice nu mai sunt privilegiul .

Video Music Awards se tine in aer liber in New York din cauza pandemiei

Pe data de 30 august, New York va gazdui Video Music Awards, una dintre cele mai asteptate gale de premiere ale anului. in contextul pandemiei, evenimentul va avea loc in aer liber.

EXCLUSIV Antena 1, acuzatii grave din cauza Vulpitei. Se cer teste psihiatrice si se va depune plangere la politie

Dupa ce au fost difuzate imagini in care se presupune ca Vulpita ar fi intretinut relatii intime cu un alt barbat, o asociatie pentru protejarea demnitatii drepturilor omului vrea sa depuna plangere la politie impotriva emisiunii Acces Direct. Vulpita si Viorel revin de astazi la TV De astazi, sotii Stegaru revin pe micile ecrane, in .

Top 3 pandemii din istoria omenirii. Cati oameni au murit din cauza acestor virusuri

Care au fost cele mai mari 3 pandemii din istoria omenirii? Detalii despre procedurile folosite atunci pentru estomparea acestora si numarul deceselor. Top 3 pandemii din istoria omenirii. Detalii Gripa porcina H1N1 2009-2010 Pandemia gripei porcine a fost cauzata de o tulpina noua a virusului H1N1 care a aparut initial in Mexic, ulterior raspandindu-se in .

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )