Libnet.ro
UNICEF

00:07

EXCLUSIV Antena 1, acuzatii grave din cauza Vulpitei. Se cer teste psihiatrice si se va depune plangere la politie

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Antena 1, acuzatii grave din cauza Vulpitei. Se cer teste psihiatrice si se va depune plangere la politie

Dupa ce au fost difuzate imagini in care se presupune ca Vulpita ar fi intretinut relatii intime cu un alt barbat, o asociatie pentru protejarea demnitatii drepturilor omului vrea sa depuna plangere la politie impotriva emisiunii Acces Direct. Vulpita si Viorel revin de astazi la TV De astazi, sotii Stegaru revin pe micile ecrane, in . continuă pe Playtech

Divort cu scandal in showbiz. Fosta vedeta Antena 1 e la cutite cu sotul ei din cauza copiilor

Scandal ca la usa cortului intre doua vedete care s-au iubit! Cunoscuta actrita de seriale de televiziune Ioana Picos se afla in plin proces de divort cu sotul ei, Mihai Fagadaru. Barbatul aduce acuzatii grave vedetei Antena 1 si spune ca nu il lasa sa-si vada copiii, desi are o decizie in instanta de custodie .

Caz socant in Alba Iulia. Gravida, lasata in chinuri din cauza lipsei testului COVID-19. Bebelusul a murit imediat dupa nastere

Frica cadrelor medicale de COVID-19 poate ucide. Acesta este si cazul unei gravide internate la Spitalul Judetean de Urgenta Alba. Dupa mai multe complicatii suferite, femeia a fost internata de urgenta la Spitalul Judetean din Oradea, acolo unde fatul i-a murit la doua zile dupa nastere. Familia este devastata si face acuzatii grave la adresa .

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa lui Raed Arafat: A ratat toate situatiile de urgenta majore. Orice prostalau ajungea celebru

In contextul unor cresteri uriase ale imbolnavirilor de COVID-19, toata lumea incearca sa gaseasca vinovatii. Cel mai recent exemplu este declaratia fostului presedinte, Traian Basescu, care a exprimat public acuzatii grave la adresa sefului DSU, Raed Arafat. Totul a fost lasat pe mana lui Raed Arafat Traian Basescu se arata indignat de modul in care .

Fosta vedeta de la Antena 1, lovitura devastatoare. Faliment intr-o afacere, din cauza pandemiei

Criza cauzata de pandemia de coronavirus a afectat-o forte tare pe fosta stirista de la Antena 1. Deoarece afacerea sa nu mai aducea profit, iar pierderile au fost semnificative. Astfel, Crina Abrudan, caci despre ea este vorba, nu a avut incotro si a pus lacatul pe usa. Crina Abrudan, fosta vedeta de la Antena 1, .

Mesaj amenintator al Rusiei pentru Romania. Ce riscam sa patim din cauza trupelor NATO

Planul Statelor Unite ale Americii de a aduce o parte din unitatile militare americane retrase din Germania in Romania, a starnit o reactie extrem de dura din partea Rusiei. Ce putem pati din cauza Nato. Care este mesajul Rusiei Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe al Rusiei critica aspru planurile americanilor de .

Bebelus mort, femeie neoperata din cauza COVID 19. Acuzatii incredibile la adresa medicului

Acuzatii incredibile la adresa unui medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia. Familia unei femei al carei bebelus a decedat la doua zile de la nastere acuza cadrul medical ca nu a efectuat operatia de cezariana la timp pentru ca nu avea rezultatul testului pentru coronavirus. Rudele spun ca femeia a fost lasata o noapte intreaga sa se chinuie. Dupa nastere, copilul a fost transportat cu elicopterul la Oradea, insa nu a putut fi salvat.

Rinocerii lanosi din Siberia au disparut din cauza incalzirii climei, nu din cauza oamenilor - studiu

Un studiu genetic a ajuns la concluzia ca uriasii rinoceri lanosi care au trait in nordul Eurasiei pana acum aproximativ 14. 000 de ani au disparut nu din cauza ca ar fi fost vanati fara mila de oamenii acelor vremuri, ci din cauza incalzirii climatice.

Noua Zeelanda amana alegerile parlamentare din cauza pandemiei

Alegerile parlamentare din Noua Zeelanda, programate in 19 septembrie, au fost amanate pentru data de 17 octombrie ca urmare a reaparitiei cazurilor de COVID-19.

Top 3 pandemii din istoria omenirii. Cati oameni au murit din cauza acestor virusuri

Care au fost cele mai mari 3 pandemii din istoria omenirii? Detalii despre procedurile folosite atunci pentru estomparea acestora si numarul deceselor. Top 3 pandemii din istoria omenirii. Detalii Gripa porcina H1N1 2009-2010 Pandemia gripei porcine a fost cauzata de o tulpina noua a virusului H1N1 care a aparut initial in Mexic, ulterior raspandindu-se in .

Ludovic Orban: Capitala se sufoca din cauza traficului dar si a calitatii aerului

Presedintele PNL acuza mafiotii din spatele PSD ca incearca sa inlocuiasca Planul de Urbanism Gene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )