Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

B1 B1,
Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

Radu Groz, cel mai cunoscut impresar de vedete din Romania, are o relatie de cateva luni cu o avocata din Iasi! Este o femeie foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter deosebit,a spus. continuă pe B1

Romania a creat cel mai scump site din lume si e complet inutil

Daca nu am reusit sa construim cea mai mare cladire din lume si ne laudam cu Palatul Parlamentului ca fiind a adoua cea mai mare cladire ca suprafata din lume, macar de acum ne vom putea lauda ca am creat cel mai scump site din lume si care, pe deasupra, este si complet inutil. Statul [].

A murit catelusa Zsa Zsa, la doar cateva saptamani dupa ce a primit titlul de cel mai urat caine din lume

Catelusa Zsa Zsa din rasa Bulldog englez, care a primit titlul de cel mai urat caine din lume in anul 2018, a murit la mai putin de trei saptamani dupa ce a cunoscut faima. Catelusa in varsta.

A fost descoperit cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu

Astronomii au reusit sa descopere cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu, de pe vremea cand spatiul avea mai putin de 10% din varsta actuala. Obiectul descoperit de catre astronomi e un quasar, care a existat acum 13 miliarde de ani, pe vremea cand Universul avea doar 7% din vrasta actuala. Un quasar e o [].

Cine a fost iubitul secret al Ionelei Prodan: Este vorba de cel mai iubit cantaret din Romania...

Zvonurile spun ca regretata artista Ionela Prodan s-ar fi iubit cu Ion Dolanescu, desi au trecut cinci ani de la moartea cantaretului. Astfel, desi solista a negat, exista voci care sustin, in continuare,.

Povestea celui mai mic caine din lume. La nastere incapea intr-o lingurita

Miracle Milly, un caine din rasa Chihuahua, detine doua recorduri mondiale. Milly este cel mai mic caine din lume, dar si cel mai clonat. Cercetatorii au realizat 49 de clone, caini identici cu aceasta micu.

Cele mai scumpe orase din lume in 2018: Surpriza din TOP 10

Caracas, capitala Venezuelei, ocupa primul loc in topul celor mai scumpe orase din lume in 2018, realizat de Compania ECA International. Inflatia din Caracas a urcat cu 40. 000% din cauza situatiei economice,.

Inflatia a ramas la 5.4% n iunie. Legumele si fructele s-au scumpit cel mai mult, dar n topul scumpirilor gasim si gazele, transportul aerian sau combustibilii

Preturile de consum in luna iunie 2018 comparativ cu luna iunie 2017 au crescut cu 5,4%, au anuntat miercuri dimineata reprezentantii Institutului National de Statistica, ceea ce inseamna o stagnare in mai fusese tot 5. 4%) in termeni reali, punand corifeii din CA al BNR la o analiza dificila daca sa mareasca dobanda cheie la urmatoarea sedinta. in iunie, legumele si fructele s-au scumpit cel mai mult, dar in topul scumpirilor gasim si gazele, transportul aerian sau combustibilii. La capitolul scaderi de preturi, doar ouale si zaharul incearca sa contrabalanseze cresterea generala a preturilor.

Nokia X6: cel mai frumos telefon al finlandezilor iese din China

Nokia X6 este cel mai impresionant telefon al celor de la Nokia. Dupa ce a fost subiectul mai multor zvonuri, s-a lansat in luna mai a acestui an in China. La momentul respectiv, nu era foarte clar daca va mai ajunge si in alte colturi ale lumii. Deja de cativa ani, foarte multi producatori de [].

Acer lanseaza cel mai bun monitor, dar costa o avere

Graficienii si persoanele care depind de o acuratete sporita a culorilor afisate pe ecran se pot orienta catre noul Acer ProDesigner BM270 HDR. Acesta ar putea fi cel mai bun monitor, desi pretul e prohibitiv. in cazul in care erai in cautarea unui monitor de top si banii nu sunt o problema, exista foarte multe [].

Cum sa prepari CEA MAI BUNA inghetata din patru ingrediente

In aceasta perioada a anului, cel mai cautat desert este inghetata. Daca nu vrei sa mai consumi inghetata din comert poti prepara foarte rapid, la tine acasa, acest desert. Pentru asta ai nevoie doar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )