Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un cuplu vegan din Australia a fost arestat pentru dieta restrictiva la care isi supunea copilul. E socant cum arata bebelusul la 19 luni

Antena3 Antena3,
Un cuplu vegan din Australia a fost arestat pentru dieta restrictiva la care isi supunea copilul. E socant cum arata bebelusul la 19 luni

Un cuplu din Australia a fost arestat pentru ca isi supuneau fetitaunui regim strict vegan, din cauza caruia copilul la 19 luni arata ca un bebelus la trei luni. Cei doi cor munci in folfosul. continuă pe Antena3

Un roman a fost arestat in Marea Britanie pentru trafic de droguri. Ce le-a spus politistilor cand a fost prins

Un roman a fost arestat in Marea Britanie pentru trafic de droguri. Politistii l-au prins cu 18 pungi de cocaina asupra sa, transmite kentonline. co. uk. Marian Stoica a fost prins de doi politisti deghizati.

Robert Downey Jr. a dezvaluit ca a fost arestat prima oara cand a mers la Disneyland

Robert Downey Jr. , care a fost onorat la conventia D23 de la Anaheim cu premiul Disney Legend, a povestit cum a fost arestat la Disneyland pentru ca a fumat marijuana, scrie Variety.

Soferul ploiestean care a fugit de la locul accidentului dupa ce a omorat un pieton a fost arestat preventiv

Constantin Denis Dinu 24 de ani) din Ploiesti, soferul care a fugit de la locul accidentului dupa ce a lovit un pieton care traversa pe trecere, a fost arestat preventiv. Barbatul lovit a murit la spital.

Dosarul in care fostul episcop al Husilor a fost cercetat pentru act sexual cu un minor a fost redeschis

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi a redeschis urmarirea penala in dosarul in care fostul episcop al Husilor Corneliu Barladeanul, pe numele de mirean Corneliu Onila, a fost cercetat pentru comiterea infractiunii de act sexual cu minori si clasat din lipsa de probe, informeaza Agerpres.

Primaria Capitalei cere Guvernului turnul de parasutism din Complexul Lia Manoliu pentru a-l demola ca sa construiasca sala polivalenta

Consiliul General al Municipiului Bucuresti cere Guvernului sa ii transfere turnul de parasutism din Complexul Lia Manoliu pentru a-l demola si a face loc salii polivalente pe care municipalitatea are in plan sa o construiasca acolo. Municipalitatea se obliga sa identifice un teren si va construi in termen de 3 ani un simulator pentru antrenamentul parasutistilor, care va trece in proprietatea statului roman si in administrarea Aeroclubului Romaniei.

Un vrancean i-a aplicat o bataie sora cu moartea consoartei sale. Individul a fost arestat

Femeia se afla in stare grava la spital. Polistii vranceni il cerceteaza pe barbatul violent pentru tentativa de omor.

Robert Downey Jr. recunoaste ca ar fi fost arestat la Disneyland pentru ca a fumat marijuana

Faimosul actor Robert Downey Jr. , care a primit premiul Disney Legend la conventia D23 din Anaheim, .

SUA: Grupul Johnson and Johnson a fost amendat pentru facilitatea crizei opioidelor

Grupul Johnson and Johnson a fost amendat marti cu 572,1 milioane de dolari pentru facilitarea crizei opioidelor din Statele Unite, fiind gasit responsabil de un judecator din Oklahoma. Suma este mult mai mica decat anticipau analistii, astfel ca actiunile J and J au urcat cu 5% in urma informatiei, transmite Reuters.

O fata de 14 ani din Iasi a mintit ca a fost rapita pentru a fugi la Bucuresti

Politistii ieseni au demarat o ancheta dupa ce o femeie din localitatea Scheia a anuntat la serviciu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )