Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cuplurile care vor avea ghinion in dragoste in 2018. Vezi daca te afli printre ele

Antena3 Antena3,
Cuplurile care vor avea ghinion in dragoste in 2018. Vezi daca te afli printre ele

Berbec si Rac Desi sunteti doua firi diferite, ati reusit sa ajungeti la un numitor comun prin intermediul dragostei. Diferentele au fost cele care v-au atras, iar acum acestea sunt cele care va separa. continuă pe Antena3

Zodiile care vor avea noroc in dragoste la sfarsitul lunii martie

Daca te tot intrebai de ce nu iti vine randul sa te indragostesti, afla ca la sfarsitul lui martie exista sanse pentru unele dintre zodii. Berbec -Fire impulsiva cum esti de fel, nu vei st.

Ce tort vor avea Printul Harry si Meghan Markle la nunta

Va fi cu siguranta nunta anului si, probabil, a deceniului. Pregatirile sunt in toi pentru evenimentul din luna mai. Iata, printre altele, ce tort special vor avea Printul Harry si Meghan Markle la nunta.

Urmatoarele alegeri europarlamentare vor avea loc pe 26 mai 2019

Urmatoarele alegeri parlamentare europene vor avea loc in cele mai multe tari pe 26 mai 2019, au convenit guvernele europene astazi, informeaza Reuters.

Vesti bune pentru romanii care vor sa doneze un chior pentru Kovesi

Vesti bune pentur romanii care vor sa doneze un chior pentru Kovesi, parte a demersului Antena 3 ca urmare a procesului prin care sefa DNA vrea sa execute jurnalistii postului nostru si, de fapt, dreptul la.

Care vor fi trendurile in IT in 2018 in Romania si in lume

Entuziasmul generat de ultimele inovatii din industria IT va continua in 2018 si, pe fondul unor asteptari tot mai mari.

Gigantii Internetului vor avea de platit o noua taxa introdusa de Comisia Europeana

Comisia Europeana a propus, astazi, o noua taxa pe cifra de afaceri a marilor companii din sectorul Internetului, afectat in prezent de un scandal de amploare privind protectia datelor, pe fondul amenintarilor privind un posibil razboi comercial cu SUA, informeaza AFP.

Mercur retrograd in luna aprilie. De ce surprize vor avea parte zodiile

Mercur retrograd coincide in acest an cu 1 aprilie, ceea ce inseamna ca zodiile se pot astepta la orice. Berbec Ai reusit sa faci mai multe decat ti-ai propus in ultima saptamana. Totusi, aceasta nu.

Ce sanctiuni risca cei care vor agresa lucratorii medicali. Parlamentul a votat completarea Codului Contraventional

Persoanele care vor comite acte de violenta asupra lucratorilor medicali vor fi sanctionate. Acestea risca amenda pana la 7. 500 de lei sau arest contraventional pana la 15 zile. Un proiect de lege privind completarea Codului Contraventional a fost votat in lectura finala in sedinta de vineri, 23 martie, a Parlamentului, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3301 seconds )