Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vesti bune pentru romanii care vor sa doneze un chior pentru Kovesi

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romanii care vor sa doneze un chior pentru Kovesi

Vesti bune pentur romanii care vor sa doneze un chior pentru Kovesi, parte a demersului Antena 3 ca urmare a procesului prin care sefa DNA vrea sa execute jurnalistii postului nostru si, de fapt, dreptul la. continuă pe Antena3

Horoscopul zilei de 22 martie cu Camelia Patrascanu. Vesti bune pentru patru zodii

O zi a vorbelor astazi. Trebuie sa fim atenti cum folosim cuvintele. Berbecii isi argumenteaza foarte serios punctul de vedere si asta pentru ca au sentimentul ca lucrurile au fost scapate de sub contr.

Vesti bune pentru calatoria cu avionul. Wizz Air ofera reduceri de 20% pentru zborurile efectuate pana la 30 aprilie

Wizz Air ofera o reducere de 20% la toate rezervarile efectuate, astazi, miercuri, 21 martie, inainte de miezul noptii. Reducerea de 20% se aplica tarifelor, incluzand taxele si costurile obligatorii,.

Halep, vesti bune pentru fanii ei: Simona, declaratii optimiste inaintea meciului din aceasta seara, la Miami

Simona Halep o va intalni in turul II pe Oceane Dodin 98 WTA), o frantuzoaica de 21 de ani cu care nu s-a mai intersectat pana acum in circuitul feminin.

Sindicalistii din penitenciare, nemultumiti de intentia lui Tudorel Toader de a da despagubiri pentru infractorii care au stat in conditii necorespunzatoare: Victimele infractiunilor trebuie despagubite, nu detinutii

Sindicalistii din penitenciare se declara nemultumiti de proiectul anuntat in urma cu o zi de ministrul Justitiei, care propunea acordarea de despagubiri pentru detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare, afirmand ca nu infractorii trebuie despagubiti, ci victimele infractiunilor.

Primaria Capitalei vrea sa ofere ajutor financiar de aproape 11.000 de lei pentru femeile care nu pot avea copii si doresc sa faca fertilizare in vitro

Primaria Capitalei vrea sa ofere ajutor financiar de aproape 11. 000 de lei pentru femeile care doresc sa faca fertilizare in vitro, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de.

Vesti proaste pentru romani! Indicele ROBOR la trei luni a urcat la 2,05%

ROBOR, rata medie a dobanzii la care bancile romanesti se imprumuta intre ele, a urcat joi pe piata interbancara la nivelul de 2,05% la trei luni, de la 2,03% miercuri, reiese din datele Bancii Nationale a.

Benzina ramane un lux pentru romanii cu venituri mici si medii

In ultimii ani, oricine a putut constata ca preturile la carburantii care se vand in tara noastra su.

Acer Aspire S24, pentru cei care vor sa impresioneze [TECH REVIEW]

Acer Aspire S24-880 e primul calculator AIO all in one) pe care l-am testat. Are un monitor IPS de 23. 8 inci, cu rezolutie FullHd, e mai subtire decat un smartphone performant, doar 5. 97 mm, si are un suport de sustinere la fel de compact.

Zodiile care vor avea noroc in dragoste la sfarsitul lunii martie

Daca te tot intrebai de ce nu iti vine randul sa te indragostesti, afla ca la sfarsitul lui martie exista sanse pentru unele dintre zodii. Berbec -Fire impulsiva cum esti de fel, nu vei st.

Cuplurile care vor avea ghinion in dragoste in 2018. Vezi daca te afli printre ele

Berbec si Rac Desi sunteti doua firi diferite, ati reusit sa ajungeti la un numitor comun prin intermediul dragostei. Diferentele au fost cele care v-au atras, iar acum acestea sunt cele care va separa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )