Libnet.ro
UNICEF

20:16

Cupru Min cheltuie aproape 2 milioane de euro pentru cresterea capacitatii de depozitare in barajul de la Valea Sesei

Adevărul Adevărul,
Cupru Min cheltuie aproape 2 milioane de euro pentru cresterea capacitatii de depozitare in barajul de la Valea Sesei

Compania miniera Cupru Min Abrud va cheltui peste 9,5 milioane de lei pentru suprainaltarea barajului iazului de decantare Valea Sesei, intrat in functiune in 1978, pentru a mari capacitatea de depozitare a acestuia. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cum a ajuns statul sa plateasca despagubiri de peste 74 milioane euro pentru compania OMV Petrom

EXCLUSIV Ministerul Mediului a oferit noi detalii despre suma pe care statul trebuie sa o plateasca, in urma procesului pierdut la Tribunalul Arbitral de la Paris, catre OMV Petrom. Institutia precizeaza.

Business report: 5.000 de euro pentru trei postari pe Instagram cu publicitate mascata. Jaful de la Unifarm. Harta judetelor unde scolile ar putea sa se redeschida. Bombele cu azotat din porturile Romaniei

Vedetele iau 5. 000 de euro pentru trei postari pe Instagram cu publicitate mascata * Jaful de la Unifarm * Radioul public: peste o suta de sefi, datorii de 33 de milioane de lei * Harta judetelor unde scolile ar putea sa fie redeschise * Afaceri de milioane in starea de urgenta * Cea mai invaluita de mister tranzactie cu titluri de stat * Bombele cu azotat din porturile Romaniei * Consiliul Concurentei supune dezbaterii angajamentele BRD, Raiffeisen si BCR pentru a deveni actionari ai CIT One * Munca decenta si cresterea economica: o comparatie Romania Polonia * Analiza statistica a datelor Covid. Prognoza pentru 8 septembrie * in partida Romania - Zona Euro, scorul e de 2,5 la 0,4. in repriza de inflatie.

Finantari de pana la 1,5 milioane Euro fiecare, pentru startup-uri IT europene, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile IT europene pot obtine noi finantari de capital de risc de pana la 1,5 milioane euro fiecare, printr-un fond de investitii lansat miercuri, in Germania, potrivit presei internationale.

Ajutor UE in valoare de 88,9 milioane de euro pentru Croatia, in urma cutremurului

Comisia Europeana a anuntat marti o prima transa a ajutorului financiar in valoare de 88,9 milioane de euro acordat Croatiei, prin Fondul de solidaritate al UE FSUE), in urma cutremurului devastator care a lovit orasul Zagreb si imprejurimile acestuia la 22 martie 2020. Este vorba despre o contributie la eforturile tarii de a oferi sprijin populatiei si de a reface infrastructurile si serviciile esentiale, precizeaza institutia intr-un comunicat de presa, citat de News.

Romania va plati 100 de milioane de euro pentru baza de la Sibiu

Ministerul Apararii Nationale organizeaza o licitatie pentru modernizarea unitatii militare de la Si.

Se dau 1.000 de euro pentru romani. Cine sunt persoanele care beneficiaza

Se dau 1. 000 de euro pentru romanii care au suferit de coronavirus, iar acum se hotarasc sa doneze plasma pentru tratarea altor pacienti. Autoritatile au nevoie din ce in ce mai mult de plasma de la pacientii vindecati de coronavirus, mai ales dupa explozia de noi cazuri. Romanii care s-au vindecat de coronavirus pot primi .

Cursuri IT pentru angajatii firmelor din Romania, cu fonduri europene de 30 milioane Euro

Angajatii firmelor din Romania, inclusiv din microintreprinderi si firme mici si mijlocii IMM), vor putea urma cursuri IT, in cadrul unor viitoare proiecte europene, pentru care s-au alocat in total 30 de milioane de euro, din fonduri europene si de la bugetul de stat, potrivit Ghidurilor solicitantului lansate oficial.

BCR: Investitiile directe ale nerezidentilor au coborat la 352 milioane euro

In prima jumatate a anului, balanta de plati a inregistrat un deficit de 3,49 miliarde de euro, comparativ cu 4,37 mld euro in primele 6 luni din anul trecut, arata datele transmise azi de BNR, conform Hotnews.

eMAG investeste 90 milioane euro intr-un nou centru logistic

EMAG investeste 90 de milioane de euro intr-un nou centru logistic, la km 19 al autostrazii A1, care se va intinde pe o suprafata de 130. 000 metri patrati. Lucrarile de constructie vor incepe luna aceasta si se vor incheia in septembrie anul viitor, urmand ca, pana in iulie 2022, sa fie functionale toate automatizarile si tehnologiile, potrivit anuntului facut de compania de comert online.

Se dau bani! 1.000 de euro pentru donatorii de plasma- Anuntul facut acum de Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea va propune CGMB un proiect care sa ii stimuleze pe cei care au suferit de Covid-19 sa doneze plasma. Astfel acestia ar urma sa primeasca tichete in valoare de 1000 de euro. Tocmai pentru ca cei aproape 30 000 de pacienti trecuti prin infectia Sars-Cov2 ar putea sa-i salveze pe cei care au forme mai dificile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )