Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un curier de 69 ani, din Cluj, i-a dus unui barbat, la usa, un aviz de intrerupere a luminii. Ce a urmat e desprins din filmele de groaza

B1 B1,
Un curier de 69 ani, din Cluj, i-a dus unui barbat, la usa, un aviz de intrerupere a luminii. Ce a urmat e desprins din filmele de groaza

Un caz revoltator vine din Cluj-Napoca, acolo unde un curier in varsta de 69 de ani a fost batut in scara unui bloc de catre barbatul caruia ii inmanase un aviz de intrerupere a luminii. Ce s-a. continuă pe B1

VIDEO Curier, batut in scara unui bloc din Cluj. Ce i-a livrat agresorului de s-a napustit asupra lui

Un curier in varsta de 69 de ani a fost batut chiar in scara unui bloc din Cluj-Napoca. Politistii mentioneaza ca autorul bataii a fost identificat, iar cercetarile in acest caz de agresiune continua. VIDEO Curier, batut in scara unui bloc din Cluj De asemenea, IPJ Cluj a mai precizat, intr-un comunicat care a fost .

Barbatul care si-a omorat iubita in fata unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins la Suceava

Barbatul suspectat ca si-a omorat iubita, in noaptea de duminica spre luni, in fata unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins de politisti la Suceava. Cel mai probabil, barbatul de 25 de ani va fi dus la Cluj, unde va fi audiat.

Criminalul asistentei medicale din Cluj, in arest preventiv. Barbatul avea antecedente de comportament violent

Tanarul care si-a ucis fosta iubita, o asistenta medicala, pe o strada din Cluj-Napoca a fost prins in Suceava, fiind audiat de procurorii clujeni si plasat in arest preventiv. Barbatul care.

Ce se intampla acum, de fapt, cu fata arsa de 17 ani din Mehedinti. Reactia oficiala a spitalului

Fata de 17 ani din Mehedinti incendiata de criminalul Ion Turnagiu a suferit sapte operatii, cea mai recenta in urma cu doua zile, iar sansele de supravietuire au crescut. Fata din Mehedinti incendiata de un criminal, in stare grava, dar stabila. Reactia oficiala a spitalului Grigore Alexandrescu Fata a fost incendiata pe 12 iunie de .

Pensionar din Cluj batut fara mila de un barbat pe care l-a anuntat ca ii va fi taiat curentul

Un pensionar in varsta de 69 de ani, din Cluj, angajat la o firma de curierat, a fost batut fara mila de un barbat pe care l-a anuntat ca ii va fi taiat curentul. Scenele extrem de violente au fost filmate de o camera de supraveghere.

Socant! O tanara din Cluj a fost sechestrata si batuta

O femeie in varsta de 31 de ani a fost sechestrata si batuta in curtea unei gospodarii din comuna Poieni, judetul Cluj, de catre o femeie si un barbat. Agresorii au fost retinuti.

Trotinetele electrice Lime - si pe strazile din Cluj

Romanii vor da si la Cluj de trotinetele eletrice Lime, al doilea oras din Romania in care startup-ul american va oferi spre inchiriere aceste vehicule, prin intemediul aplicatiei. Lansarea Lime la Cluj-Napoca are loc miercuri, 26 august 2020, la mai bine de un an dupa lansarea din Bucuresti a serviciului de mobilitate urbana, care a avut loc in aprilie 2019.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2185 seconds )