Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Curier, batut in scara unui bloc din Cluj. Ce i-a livrat agresorului de s-a napustit asupra lui

Playtech Playtech,
VIDEO Curier, batut in scara unui bloc din Cluj. Ce i-a livrat agresorului de s-a napustit asupra lui

Un curier in varsta de 69 de ani a fost batut chiar in scara unui bloc din Cluj-Napoca. Politistii mentioneaza ca autorul bataii a fost identificat, iar cercetarile in acest caz de agresiune continua. VIDEO Curier, batut in scara unui bloc din Cluj De asemenea, IPJ Cluj a mai precizat, intr-un comunicat care a fost . continuă pe Playtech

Barbatul care si-a omorat iubita in fata unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins la Suceava

Barbatul suspectat ca si-a omorat iubita, in noaptea de duminica spre luni, in fata unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins de politisti la Suceava. Cel mai probabil, barbatul de 25 de ani va fi dus la Cluj, unde va fi audiat.

Un baietel de trei ani a cazut de la etajul al doilea al unui bloc din Cluj-Napoca. El a fost transportat la spital, constient

Un baietel de aproximativ trei ani a cazut, luni seara, de la etajul al doilea al unui bloc de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, el fiind transportat la spital, constient.

Un curier de 69 ani, din Cluj, i-a dus unui barbat, la usa, un aviz de intrerupere a luminii. Ce a urmat e desprins din filmele de groaza

Un caz revoltator vine din Cluj-Napoca, acolo unde un curier in varsta de 69 de ani a fost batut in scara unui bloc de catre barbatul caruia ii inmanase un aviz de intrerupere a luminii. Ce s-a.

Criminalul asistentei medicale din Cluj, in arest preventiv. Barbatul avea antecedente de comportament violent

Tanarul care si-a ucis fosta iubita, o asistenta medicala, pe o strada din Cluj-Napoca a fost prins in Suceava, fiind audiat de procurorii clujeni si plasat in arest preventiv. Barbatul care.

Gestul haluciant al unui barbat din Bucuresti. Sta intins zilnic pe sinele de tramvai din Pantelimon si se pare ca nici ambulantele care vin sa il ia nu il deranjeaza foarte tare (VIDEO)

Gestul locuitorului din Capitala este unul de neinteles. De mai multe zile, un barbat alege sa stea intins pe sinele de tramvai din cartierul Pantelimon. De fiecare data barbatul este preluat de catre.

Trotinetele electrice Lime - si pe strazile din Cluj

Romanii vor da si la Cluj de trotinetele eletrice Lime, al doilea oras din Romania in care startup-ul american va oferi spre inchiriere aceste vehicule, prin intemediul aplicatiei. Lansarea Lime la Cluj-Napoca are loc miercuri, 26 august 2020, la mai bine de un an dupa lansarea din Bucuresti a serviciului de mobilitate urbana, care a avut loc in aprilie 2019.

Socant! O tanara din Cluj a fost sechestrata si batuta

O femeie in varsta de 31 de ani a fost sechestrata si batuta in curtea unei gospodarii din comuna Poieni, judetul Cluj, de catre o femeie si un barbat. Agresorii au fost retinuti.

Donald Trump nu a reusit sa obtina amanarea predarii declaratiilor sale fiscale unui procuror din New York

Un judecator federal a respins vineri solicitarea pressedintelui Donald Trump de amanare a predarii unui procuror districtual din Manhattan a declaratiilor sale fiscale, in timpul judecarii unui apel al presedintelui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )