Libnet.ro
UNICEF

10:30

Curierii se asteapta la cresteri de peste 20% in 2015. Miza ramane comertul online

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curierii se asteapta la cresteri de peste 20% in 2015. Miza ramane comertul online

Companiile de curierat se asteapta anul acesta la cresteri de 20-30% a cifrei de afaceri si a volumelor transportate comparativ cu 2014. Comertul online ramane principalul pilon de crestere al pietei de curierat si in 2015, o piata care anul trecut s-a. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 20 de porci vor fi taiati in parcarea unui mall, la prima editie a concursului Dale Porcului

Peste 20 de porci vor fi sacrificati in parcarea unui mall din Oradea. Toros, carnati, caltabosi sau jumari, plus palinca si vin fiert, pe acorduri de highezi si jocuri bihorene. De asta vor avea parte cei care vor fi prezenti la prima editie a festivalului concurs Dale Porcului.

Botezul Nasterii Domnului sau Boboteaza. Peste 20.000 de politisti, mobilizati pentru a asigura ordinea publica

Peste 20. 000 de politisti vor actiona la nivel national, in zilele de 6 si 7 ianuarie, pentru a asigura ordinea publica manifestarilor religioase prilejuite de sarbatorirea Botezului Domnului Iisus Hristos Boboteaza), a Sfantului Ioan Botezatorul si a Craciunului ortodocsilor pe rit vechi, informeaza un comunicat de presa al IGPR, potrivit Agerpres.

Hollande se asteapta la o crestere de peste 1% a economiei franceze

Presedintele francez Francois Hollande si-a exprimat astazi speranta ca ritmul de crestere al economiei tarii sale in 2015 va depasi estimarea de 1% a guvernului de la Paris, ducand la scaderea somajului, informeaza Reuters.

Peste 20 scoli din noua judete, inchise luni, din cauza vremii. 14 isi reiau activitatea marti

21 de unitati de invatamant preuniversitar din noua judete nu au facut ore luni, din cauza vremii nefavorabile, 14 dintre acestea urmand sa-si reia activitatea marti, potrivit estimarilor inspectoratelor.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )