Libnet.ro
UNICEF

18:15

Peste 20 scoli din noua judete, inchise luni, din cauza vremii. 14 isi reiau activitatea marti

B1 B1,
Peste 20 scoli din noua judete, inchise luni, din cauza vremii. 14 isi reiau activitatea marti

21 de unitati de invatamant preuniversitar din noua judete nu au facut ore luni, din cauza vremii nefavorabile, 14 dintre acestea urmand sa-si reia activitatea marti, potrivit estimarilor inspectoratelor. continuă pe B1

Ministerul Educatiei: 21 de scoli din 9 judete au fost inchise astazi, din cauza conditiilor meteorologice

Ministerul Educatiei anunta ca 21 de scoli din judetele Alba, Braila, Cluj, Mures, Vaslui, Ialomita, Iasi, Sibiu si Suceava au fost inchise astazi, 5 ianuarie, din cauza conditiilor meteorologice. Inspectoratele scolare judetene estimeaza ca marti vor ramane inchise 7 scoli din judetele Alba si Cluj. Orele pierdute vor fi recuperate, dupa un grafic aprobat de inspectoratele scolare, precizeaza Ministerul.

Ministerul Educatiei: 21 de scoli au fost inchise luni, din cauza vremii. Marti, sapte scoli raman inchise

Ca urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile si pentru a evita situatiile de risc pentru elevi, autoritatile locale au decis suspendarea cursurilor in peste 20 de unitati de invatamant preuniversitar din tara.

Cursuri suspendate in mai multe scoli din Vaslui si Iasi din cauza ninsorilor abundente

Mai multe scoli din judetul Vaslui si-au suspendat cursurile, luni, iar sute de elevi au fostr trimisi acasa a nu exista pericolul sa ramana inzapeziti din cauza ninsorilor si a viscolului, o situatie similara fiind inregistrata si in patru scoli si gradinite din judetul Iasi dupa ce a inceput sa ninga abundent.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2919 seconds )