Libnet.ro
UNICEF

18:45

5 curiozitati mai putin cunoscute despre parfumuri, pe care sigur nu le stiai

Adevărul Adevărul,
5 curiozitati mai putin cunoscute despre parfumuri, pe care sigur nu le stiai

Parfumul a devenit, de-a lungul anilor, un produs folosit cu religiozitate atat de femei, cat si de catre barbati. Exista o intreaga industrie a parfumurilor, de la brandurile consacrate care si-au lansat o gama larga de arome, la parfumurile personalizate, cele organice sau cele preparate din cele mai neobisnuite ingrediente. continuă pe Adevărul

Lisa Marie Presley dezvaluie fata mai putin stiuta a lui Michael Jackson. Cati bani ia pentru aceste marturisiri

Lisa Marie Presley, fosta sotie a lui Michael Jackson, planuieste sa faca cunoscute detalii nestiute despre regretatul artist. Aceasta va face o serie de dezvaluire, in cadrul unui volum, in care isi va povesti viata alaturi de legendarul star. Lisa Marie Presley, dezvaluiri despre mariajul cu Michael Jackson Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, .

Va mai exista Exatlon sezonul 4? Care sunt perspectivele Kanal D

Dupa ce editia cu numarul 1 a inregistrat un suces care a depasit imaginatia producatorilor, interesul publicului pare ca s-a diminuat, din pacate, odata cu trecerea timpului. Lucrul acesta face a totul sa fie incert in privinta celui de-al patrulea sezon. Exatlon sezonul 4, sub semnul intrebarii Sezonul cu numarul 3 al show-ului sportiv a .

Ce spune Marian Godina despre batrana de 81 de ani, amendata pentru ca a mers prea incet pe trecerea de pietoni

Politistul Marian Godina a comentat, pe o retea de socializare, situatia batranei de 81 de ani, care a fost amendata pentru ca a mers prea incet pe trecerea de pietoni. Acesta a scos la iveala detalii mai putin cunoscute, amanunte importante din experienta sa, de la Politia Rutiera, de peste 10 ani. Ce spune Marian .

Subiectele zilei: Cazul copilului roman de 6 ani care a sunat la numarul de urgenta in Canada. N-a apucat sa zica Alo!, dar Politia a fost la usa in mai putin de 5 minute; Delfinariul din Constanta si Pestera Ursilor, afectate de monedele aruncate de tur

Cei mai cunoscuti 10 criminali romani. Cine era Vaduva Neagra, femeia care a omorat 35 de barbati. Vera Renczi Vaduva Neagra - Prima parte a vietii celei care ocupa primul loc in topul celor mai mari criminali romani reprezinta. Modernizarea Aeroportului Otopeni este blocata, desi este cel mai aglomerat din tara. Numarul pasagerilor care tranziteaza aeroporturile din Romania s-a dublat in ultimii 10 ani, iar.

Business report: Europa Centrala si de Est cauta solutii pentru o opri exodul talentelor; Mai putin de o treime dintre romani sunt multumiti de situatia economica nationala; Dinozaurii din Rasnov, vizitati de peste 1 milion de turisti.

Bancile cred ca cele mai performante firme din economie sunt cele din agricultura. Le dau credite fara probleme. La fel ca in anii precedenti, firmele din Romania. Oportunitati in cel mai scump oras din tara: proprietarii de apartamente au pus cartierul inca inexistent de la capatul orasului in topul celor mai scumpe zone din Cluj-Napoca. Dupa ce in spatiul public.

Specialist criminolog, despre barbatul care a fost executat in stil mafiot la Magurele: Omul care a comis o astfel de crima este clar ca are o mare problema psihic. Gelozia e o boala

Specialistul criminolog Dan Antonescu a vorbit despre cazul din Magurele, unde un barbat a fost executat in stil mafiot si a fost impuscat mortal in cap si gat. Din fericire nu toata lumea a luat-o.

eMAG da televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei cu pret ciudat de mic. Galaxy Note 8, mai ieftin decat vechitura pe care o ai tu

EMAG are iar oferte bune la televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei. Daca planuiesti sa-ti innoiesti aparatura din casa sau pe cea din buzunar, merita sa arunci o privire pe ofertele celui mai mare magazin online din Romania. Pana si Samsung Galaxy Note 8 a ajuns la un pret foarte accesibil, in ciuda faptului .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3132 seconds )