Libnet.ro
UNICEF

07:15

Lisa Marie Presley dezvaluie fata mai putin stiuta a lui Michael Jackson. Cati bani ia pentru aceste marturisiri

Playtech Playtech,
Lisa Marie Presley dezvaluie fata mai putin stiuta a lui Michael Jackson. Cati bani ia pentru aceste marturisiri

Lisa Marie Presley, fosta sotie a lui Michael Jackson, planuieste sa faca cunoscute detalii nestiute despre regretatul artist. Aceasta va face o serie de dezvaluire, in cadrul unui volum, in care isi va povesti viata alaturi de legendarul star. Lisa Marie Presley, dezvaluiri despre mariajul cu Michael Jackson Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, . continuă pe Playtech

UPDATE inca un atac armat in Statele Unite, la mai putin de 24 de ore de la cel din Texas. Cel putin 9 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Cel putin noua persoane au fost ucise si alte cateva zeci au fost ranite intr-un nou atac armat ce a avut loc in orasul Dayton, din statul american Ohio, transmite BBC. UPDATE 15:25: Bilantul persoanelor.

Business report: Europa Centrala si de Est cauta solutii pentru o opri exodul talentelor; Mai putin de o treime dintre romani sunt multumiti de situatia economica nationala; Dinozaurii din Rasnov, vizitati de peste 1 milion de turisti.

Bancile cred ca cele mai performante firme din economie sunt cele din agricultura. Le dau credite fara probleme. La fel ca in anii precedenti, firmele din Romania. Oportunitati in cel mai scump oras din tara: proprietarii de apartamente au pus cartierul inca inexistent de la capatul orasului in topul celor mai scumpe zone din Cluj-Napoca. Dupa ce in spatiul public.

Subiectele zilei: Cazul copilului roman de 6 ani care a sunat la numarul de urgenta in Canada. N-a apucat sa zica Alo!, dar Politia a fost la usa in mai putin de 5 minute; Delfinariul din Constanta si Pestera Ursilor, afectate de monedele aruncate de tur

Cei mai cunoscuti 10 criminali romani. Cine era Vaduva Neagra, femeia care a omorat 35 de barbati. Vera Renczi Vaduva Neagra - Prima parte a vietii celei care ocupa primul loc in topul celor mai mari criminali romani reprezinta. Modernizarea Aeroportului Otopeni este blocata, desi este cel mai aglomerat din tara. Numarul pasagerilor care tranziteaza aeroporturile din Romania s-a dublat in ultimii 10 ani, iar.

Breaking News SUA. Al doilea atac armat in mai putin de 24 de ore

Cel putin noua persoane au murit in urma unui atac armat care a avut loc in Dayton - Ohio, acesta fi.

inca un atac armat in Statele Unite, la mai putin de 24 de ore de la cel din Texas

Cel putin noua persoane au fost ucise si alte 16 au fost ranite intr-un nou atac armat ce a avut loc in orasul Dayton din statul american Ohio, transmite BBC. Potrivit primelor informatii, atacatorul ar fi.

IN MEMORIA COPIILOR DISPARUTI: Sute de perechi de pantofi - depuse in fata MAI

Sute de perechi de pantofi au fost depuse, astazi, in fata Ministerului Afacerilor Interne, pentru a atrage atentia asupra cazurilor de copii disparuti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )